GENEL - 12 Ocak 2012 Perşembe 16:11

BABASINI KORUMAK İSTERKEN KATİL OLDU

A
A
A
BABASINI KORUMAK İSTERKEN KATİL OLDU

Muğla’nın Köyceyiz ilçesinde yol kenarında meyve satan babasını darp eden 3 kişiye ateş açan oğul, babasını korumak isterken katil oldu.
Olay, bugün saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Döğüşbelen’den 80 yaşındaki Sabri Gamgam ölmeden önce üzerindeki tüm arsaları yakın arkadaşı Selim Derman’a verdi.
Sabri Gamgam’ın geçen Nisan ayında Toparlar beldesinde bir kazada hayatını kaybetmesinin ardından, Sabri Gamgam’ın 36 yaşındaki eşi Zehra G, Selim Derman’dan arazileri geri istedi ancak Derman bunu kabul etmedi.
Bunun üzerine Zehra G’ın, Kırıkkale’den bazı kişilerle anlaşarak tapuları geri almalarını istediği iddia edildi.
Yaklaşık 2 ay önce Selim Derman’a kimliği belirsiz kişilerce telefon gelmeye başladığı ve tehdit ederek arazileri Zehra G’ya geri vermesini istedikleri yoksa kendisine ve ailesine zarar vereceklerini söyledikleri öğrenildi.
Dün saat 17.00 sıralarında Muğla Antalya Karayolu üzerinde bulunan Selim Derman’ın narenciye tezgahına Çağrı Ç (23), Ali Osman Ö (28) ve kimliği belirlenemeyen 1 kişi geldi.
Gelen kişilerin Selim Derman’ı tehdit ettikleri ve bugün saat 09.00’a kadar arazilerin tapularını vermemesi halinde kendisini ve ailesini öldüreceklerini söyledikleri iddia edildi.
YAŞLI ADAMI DÖVDÜLER
Bugün sabah saatlerinde Zehra G, Çağrı Ç ve Ali Osman Ö, 06 DK 0934 plakalı araçla Selim Derman’ın narenciye tezgahına tekrar geldi. Çağrı Ç ve Ali Osman Ö, Selim Derman’la yaptıkları görüşmenin ardından 62 yaşındaki adamı darp ederek arabaya bindirmek istediler.
Olayı gören Selim Derman’ın 25 yaşındaki oğlu M.D, tezgahta bulunan av tüfeğini alarak ateş etti.
Olayda Çağrı Ç hayatını kaybederken, Ali Osman Ö’nün ise önce bir süre yaya olarak ardından durdurduğu bir yolcu minibüsüyle olay yerinden kaçtığı, ancak Gökova’da polis ekiplerinin yaptığı çevirme sonucu yakalandığı öğrenildi.
Olayın ardından Çağrı Ç’ın cesedi Köyceğiz Devlet Hastanesinde yapılan ilk incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olay sonrası M.D ise tüfeğiyle beraber teslim oldu.
Mustafa D’ın yanı sıra, Zehra G ve kaçmaya çalışırken yakalanan Ali Osman Ö de jandarma ekibi tarafından gözaltına alındı.
Bir gün önce tezgaha geldiği iddia edilen üçüncü kişinin de kimliği tespit edilmeye çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir