GENEL - 13 Ocak 2012 Cuma 17:29

BAKAN DAVUTOĞLU`NDAN ŞAİR YAZAR ABDÜRRAHİM KARAKOÇ`A ZİYARET

A
A
A
BAKAN DAVUTOĞLU`NDAN ŞAİR YAZAR ABDÜRRAHİM KARAKOÇ`A ZİYARET

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören şair-yazar Abdürrahim Karakoç’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
İran İslami Danışma Meclisi Başkanı Ali Laricani ile birlikte Konya’ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan şair-yazar Abdürrahim Karakoç’u ziyaret etti. SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’in de ziyaret sırasında eşlik ettiği Bakan Davutoğlu, Karakoç’a geçmiş olsun dileğinde bulundu. 3 gündür hastanede tedavi gören Karakoç’un durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Davutoğlu
ziyarette, "Konya’ya geldiğimde sizin rahatsız olduğunuzu öğrendim. Sizi ziyarete gelmek istedim. Sizi çok seviyoruz. Şiirleriniz ve yazılarınızla milletin ruhuna hitap ediyorsunuz. Sizi daha sıhhatli gördük. Dualarım sizinle" dedi.
Bakan Davutoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdürrahim Karakoç ise "Siz, en çok sevdiğim insanlardan birisiniz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. 80 yaşıma burada girdim. Ailem tedavimin bu hastanede devam etmesini istedi. Oğlum ve torunlarım yanımda. Bu yaşıma kadar Allah’ın vergisi sanatımı halka vermeye çalıştım. Konya’yı ve Konyalıları seviyorum" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir