YEREL HABERLER - 18 Ocak 2012 Çarşamba 14:34

DAĞDA AÇ KALAN DOMUZLAR ŞEHRE KADAR İNDİ

A
A
A
DAĞDA AÇ KALAN DOMUZLAR ŞEHRE KADAR İNDİ

Çorum’un Osmancık ilçesinde aç kaldığı için şehre inen domuz bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
155 Polis imdat telefonunu arayan bir vatandaş, Kamil yolu üzeri Meslek Yüksekokulu yakınlarında ilçeye inen bir domuza araç çarptığını bildirdi. Bunun üzerine belirtilen bölgeye giden polis ekipleri yol ortasında ölü bir domuz olduğunu gördü. Osmancık Belediyesi temizlik ekiplerine haber veren polisler, yolda herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için domuzun kaldırılmasını istedi. Bir süre sonra olay yerine gelen temizlik ekipleri yol ortasındaki domuzun cansız bedenini çöp arabasına koydu.
Vatandaşlar, kış mevsimi geldiğinde ormanlık ve dağlık arazide yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının şehre indiğini ve sık sık bu durumlarla karşılaştıklarını belirttiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11” operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını belirterek,"FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadesini kullandı. Yerlikaya operasyonlarla ilgili şunları kaydetti: "Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri, TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Aksaray, Bolu, Gaziantep, Sakarya, Muğla, Mersin, Manisa, İstanbul, Kayseri, Kars, Erzurum, İzmir, Elazığ, Adana, Uşak, Denizli, Sivas, Mardin, Edirne ve Bursa’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-11’ operasyonlarında şüphelilerin: Örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları, örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, örgütün ’Gaybubet Evi’ olarak adlandırdıkları hücre evlerinde barındıkları, ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu, çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."