DÜNYA - 20 Ocak 2012 Cuma 14:25

TRABZONSPOR İLK PEŞİNDE

A
A
A
TRABZONSPOR İLK PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Kardemir D.Ç Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini mağlup etmesi halinde bu sezon ilk kez 5 maç art arda kazanmış olacak.
Ligin ilk yarısında yaşadığı olumsuz tabloyu ikinci yarıda geride bırakan Trabzonspor, oynadığı son 4 maçı da kazanarak puanını 33’e çıkartırken, lig sıralamasında ise 4. sıraya yükselerek play-off’a dahil olan Bordo-mavili takım, Kardemir D.Ç Karabükspor maçını da kazanarak çıkışını sürdürmeyi ve galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.
Ligin 17. haftasında Orduspor’u sahasında 4-1, 18. haftasında sahasında Manisaspor’u 2-1, 19. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 ve 20. haftasında sahasında Samsunspor’u 4-0’lık sonuçla mağlup eden Trabzonspor, Kardemir D.Ç Karabükspor’u da yenip bu sezonki galibiyet serisi rekorunu kırmanın planlarını yapıyor.
Ligde bulunduğu yerden üst basamakları hedefleyen Karadeniz ekibi, lider Galatasaray ile 13, Fenerbahçe ile 9 ve Beşiktaş ile olan 6 puanlık farkıda kapatmanın hesaplarını yapıyor.
Teknik Direktör Şenol Güneş ise yakaladıkları olumlu havanın bozulmaması için oyuncularını ikaz etti. Kazandıkları her maçın ardından moral değerlerinin daha da yükseleceğine dikkat çeken deneyimli teknik adam, ilerleyen haftalara daha olumlu bakabilmeleri için ciddiyetten ödün vermemeleri gerektiğini belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir