YEREL HABERLER - 25 Ocak 2012 Çarşamba 09:59

KOSGEB ANTALYA BÖLGE MÜDÜRÜ AKGÜN`DEN AESOB`A ZİYARET

A
A
A
KOSGEB ANTALYA BÖLGE MÜDÜRÜ AKGÜN`DEN AESOB`A ZİYARET

KOSGEB Antalya Bölge Müdürlüğü’ne atanan Kazım Akgün, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok’u makamında ziyaret ederek KOSGEB’in destek programları hakkında bilgiler verdi.
KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Bölge Müdürlüğü’nden KOSGEB Antalya Bölge Müdürlüğü’ne atanan Kazım Akgün, Antalya Esnaf ve Sanatlarlar Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok’u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sevimçok, Akgün’e yeni görevinde başarılar diledi.
KOSGEB Antalya Bölge Müdürü Kazım Akgün ise, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan KOSGEB’in 68 ilde 75 adet Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile yurt çapında çok güçlü bir organizasyon ağına sahip olduğunu belirtti. KOSGEB’in küçük ve orta boy işletmelere ve yeni girişimcilere çeşitli destekler sağlayarak bu işletmelerin önlerindeki engelleri aşmalarına katkı sağlamak için faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydeden
Akgün, imalatçı esnaf ve sanatkar için kredi faiz desteği uyguladıklarını da sözlerine ekledi.
Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi için KOSGEB birimleri tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin önemine de değinen Akgün, eğitimlerin hedef kitlesinin kendi işini kurmak isteyen kişiler olduğunu söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik Şehitler Haftası’nda şehit yakınlarıyla buluştu. Tetik; Vatanın bütünlüğü ve milletimizin birliği uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve yakınlarına şükran ve minnetlerini sundu. Günün erken saatlerinde Eğriboyun Mezarlığında Şehitlik ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Şehitleri kabirleri başında dualarla andı. Şehitlik ziyareti ardından Şehit Aileleri Derneği Nazilli Şubesi’nde, Dernek Başkanı Jale Keskin ve Şehit yakınları ile birlikte olan Başkan Tetik, son olarak Şehit Polis Memuru Hıdır Canoluk ‘un ailesini evinde ziyaret etti. Nazilli’de ikamet eden Şehit Polis Memuru Hıdır Canoluk‘un ailesini ziyaret eden Başkan Ertuğrul Tetik Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerin çok değerli olduğunun altını çizdi. Canoluk‘un Ailesine ve tüm şehit ailelerine tekrardan sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Tetik, “Şehitlerimizin aziz hatıraları için ne yapsak azdır, minnettarız. Bizler bu güzel vatan için canlarıyla ve kanlarıyla destanlar yazan bir milletin evladıyız. Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğruna her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermek için bir an bile düşünmemişlerdir. Ölümün üzerine gözlerini kırpmadan giden, kanlarıyla bayrağımıza al rengini veren şehitlerimiz, geride bize bu cennet vatanı bıraktılar. Ruhları şâd, mekânları cennet olsun. 14-20 Nisan Şehitler Haftasında başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz Aziz Şehitlerimizi minnetle anıyor, ebediyete intikal eden gazilerimize rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür temenni ederek, en içten şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun" ifadelerini kullandı.