YEREL HABERLER - 31 Ocak 2012 Salı 17:54

MİLLİ KAYAKÇI ZOZAN MALKAÇ`A MORAL ZİYARETİ

A
A
A
MİLLİ KAYAKÇI ZOZAN MALKAÇ`A MORAL ZİYARETİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, milli kayakçı Zozan Malkaç’ı evinde ziyaret etti.
Erim, Erzurum’da düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası kampı için milli takım kampına katılacak olan milli kayakçı Zozan Malkaç’ı evinde ziyaret etti. Ziyarete Erim’in yanı sıra kayak antrenörlerinden Erhan Dursun ve Akif Demirkaya da katıldı. Erim, Zozan Malkaç’ın babası Suat Malkaç ile sohbet ederek Zozan’ın başarılarından söz etti. Zozan Malkaç’ın babası Suat Malkaç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çok mutlu olduğunu ve teşekkür ettiğini belirtti. Kızlarının çok iyi
yetiştirildiğini anlatan baba Malkaç, kızının elde ettiği başarılarda Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün çok emeği olduğunu kaydetti.
Zozan Malkaç ise Erzurum’da düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası için milli takım kampına kendisinin de katılacağını anımsatarak kamp öncesi kendisini evinde ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim ile hocaları Erhan Dursun ve Akif Demirkaya’ya teşekkür ettiğini söyledi. Malkaç, yarışmalarda en iyi dereceyi almaya çalışacağını belirterek, kendisine destek verenleri sevindireceğini söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim de İl Müdürlüğü olarak Zozan gibi milli sporcularının daima yanlarında olduğunu ifade ederek, ’’Maddi ve manevi olarak elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz. İnşallah bütün sporcularımızın evlerine böyle ziyaretlerde bulunarak onlara moral vermeye çalışacağız’’ dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Muş’ta Masa Tenisi Turnuvası 60 sporcunun katılımı ile başladı Muş’ta Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 27. İller arası “Masa Tenisi Turnuvası Bölge Grup Elemeleri” 60 sporcunun katılımı ile başladı. Yeni spor salonunda düzenlenen masa tenisi turnuvasına; 9 ilden 60 sporcunun katılımı ile başladı. 4 gün sürecek olan turnuvanın sonunda gruplarını finale çıkaracak olan takım Türkiye finallerinde eleme oynamaya hak kazanacak. Turnuvaya; Muş, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Van, Bayburt, Ağrı. Iğdır, Kars’tan sporcular katıldı. Programda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, “Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün organizasyonunda, 24-27 Nisan tarihleri arasında 27’nci Masa Tenisi Grup Birinciliği ev sahipliğimizde başladı. Burada 9 ilimizden yaklaşık 60 sporcumuz masa tersinde ter dökecek. İnşallah burada elde edilen başarılar neticesinde Türkiye finaline gidecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Geçen günlerde güreşte ev sahipliği yaptık, bugün burada masa tenisine ev sahipliği yapıyoruz. Spor salonlarımız tamamen çevre illerden gelen öğrencilerimize hem bölge birincilikleri, hem Türkiye şampiyonalarında ev sahipliği yapmaya hazır. Burada birçok misafirimizi de ağırlıyoruz. Burada ter dökecek olan sporcularımız çevre illerimizin yurtlarında kalanlardır. Dün bizim sporcularımız Iğdır’da voleybolda ter dökmüşlerdi. Ben katılım sağlayan tüm illerimize teşekkür ediyorum. Gelen bu ekipler ilin ekonomisine de katkı sağlamaktadırlar. Bu vesileyle yaptığınız turnuvalar da önem arz etmektedir” dedi.