YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 14:16

RİXOS PREMİUM BELEK, ALMAN MÜDÜRLERİ AĞIRLADI

A
A
A
RİXOS PREMİUM BELEK, ALMAN MÜDÜRLERİ AĞIRLADI

Rixos Premium Belek, ’2. Manager Golf Cup’ta Alman müdürleri ağırladı.
Rixos Premium Belek, Almanya’nın farklı şehirlerinden gelen CEO ve üst düzey şirket yöneticilerini Manager Golf Cup’ta buluşturdu. Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuva, Rixos Hotels ve Porsche sponsorluğunda 12 - 15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti. Rixos Hotels ile Porsche’un sponsorluğunda gerçekleştirilen Manager Golf Cup, Almanya’nın üst düzey yöneticilerini Antalya’da bir araya getirdi.
Manager Golf Cup’ın finalistleri Almanya’da 2011 yılında yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleşen 11 bölgesel turnuvanın sonucunda belirlendi. Turnuvaları başarıyla geçerek finalde yarışmaya hak kazanan 88 yönetici ise 13-14 Ocak tarihlerinde Gloria Golf Club’da düzenlenen turnuva finaline katıldı.
Üst düzey yöneticiler arasında yeni fikirler geliştirmek amacıyla düzenlenen turnuvada; erkekler A kategorisinde Sebastian Jakoop, Ben Kopper, Philip Kaymer ve Thomas Roelofsen’den oluşan takım, erkekler B kategorisinde ise Andre Oymanns, Jens Ennenbach, Jan Thiele ve Martin Becker’den oluşan takım birincilik ödülünü almaya hak kazandı.
2. Manager Golf Cup’ın ödülleri Rixos Premium Belek’te düzenlenen gala yemeğinde sahiplerini buldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir