ASAYİŞ - 30 Ocak 2012 Pazartesi 10:18

ÇOCUĞA İSTİSMAR İDDİASINA TUTUKLAMA

A
A
A
ÇOCUĞA İSTİSMAR İDDİASINA TUTUKLAMA

Adana’da bir bakkal 11 yaşındaki bir kız çocuğuna dükkanında çikolata ve sakız vererek defalarca cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ilköğretim 4’üncü sınıf öğrencisi 11 yaşındaki S.N.G., önceki gün mahallelerindeki bakkala gitti. bakkal S.G.(34), diğer müşterileri gönderdikten sonra bakkalın kapısını kapatıp küçük kıza çikolata ve sakız verdikten sonra, elle ve cinsel organıyla cinsel istismarda bulundu. Ardından da, "Kimseye söyleme yoksa seni, anneni ve babanı öldürürüm" diyerek tehdit etti.
Sonra çocuğa alacaklarını verip evine yolladı. Eve gelen kızının durgun olduğunu gören annesi, ne olduğunu sorunca S.N.G. bakkalın kendisine yaptığı cinsel istismarı ayrıntılarıyla annesine anlattı.
Şok olan anne, kızıyla birlikte polise giderek durumu anlattı. Şikayet üzerine yakalanıp gözaltına alınan bakkal S.G., sorgusunun ardından sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkemece ’Küçük yaşta çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanan S.G., savunmasında suçlamayı kabul etmediği, "Bana borçları verdiği, borçlarını ödemeleri için ikaz ettim. Ödemeyince bana bu çirkin iftirada bulunuyorlar" dedi.
Küçük S.N.G.’nin ise, "Bakkal amca içeride kimse olmadığı zaman bana çikolata ve sakız veriyordu. Sonra, eli ve şeyi ile bana kötü şeyler yapıyordu. Kendisinden kaçmaya çalıştığımda beni tutup, ’Kimseye söylemeyeceksin yoksa seni, anneni öldürürüm’ diye tehditler ediyordu. Korktuğum için daha önce anneme söylememiştim" dediği öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir