YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 17:10

MANİSA BELEDİYESPOR BERGAMA`YI FARKLI GEÇTİ

A
A
A
MANİSA BELEDİYESPOR BERGAMA`YI FARKLI GEÇTİ

Bölgesel Amatör Lig’de 3. Lig mücadelesi veren Manisa Belediyespor, lige verilen arada ilk hazırlık maçını Bölgesel Amatör Lig’in bir başka güçlü ekibi Bergama Belediyespor ile oynadı.
Lige verilen arada hazırlıklarını aralıksız sürdüren Manisa Belediyespor, evinde Bergama Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını farklı kazandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Bergama Belediyespor oldu. Maçın 10 ve 18. dakikalarında Bekir’in attığı gollerle 2-0 öne geçen konuk ekip, bu dakikadan sonra oyunda ki üstünlüğünü kaybetti. Karşılaşmanın 37. dakikasında Mehmet Akif Manisa Belediyespor’un golünü atarak farkı bire indirdi. İlk yarıyı 2-1 yenik kapatan Manisa Belediyespor, ikinci yarı yeni transferlerinin de oyuna dahil olmasıyla birlikte rakibi karşısında üstünlüğü eline geçirdi. Maçın 50. dakikasında Abdurrahman, 54. dakikasında Halil İbrahim, 65. dakikasında Ömer, 72. dakikasında Hakan Üstün ve 80. dakikasında Uğur’un attığı gollerle farkı açan yeşil-beyazlı ekip, 2-1 yenik duruma düştüğü maçı 6-2 kazanmasını bildi. Belediyespor aldığı bu sonuçla ikinci yarı öncesinde umut verdi.
"DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK"
Bergama Belediyespor gibi güçlü bir takım karşısında aldıkları farklı galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, takımın lige verilen arayı en iyi şekilde geçirdiğini söyledi. Yeni transferlerin de takıma dâhil olmasıyla birlikte, daha da güçlendiklerini belirten Uzunlar, “Ligin ikinci yarısında taraftarlarımız çok farklı bir belediyespor izleyecekler. Manisa Belediyespor, hedeflediği 3. Lig’e çıkacaktır” dedi.
İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI MENEMENLE
Hazırlık maçlarını güçlü takımlara karşı oynadıklarını da hatırlatan Uzunlar, Bergama’nın ardından Cumartesi günü saat 13.30’da 3. Lig ekibi Menemen Belediyespor ile bir hazırlık maçı daha oynayacaklarını söyledi. Uzunlar, Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri’nde oynanacak karşılaşmaya futbolseverleri davet etti
Bunlar Da İlginizi Çekebilir