ASAYİŞ - 16 Ocak 2012 Pazartesi 10:19

BABAANNE SEVGİSİ ÖLÜME SÜRÜKLEDİ

A
A
A
BABAANNE SEVGİSİ ÖLÜME SÜRÜKLEDİ

Adana’da, babaannesinin ölümünün ardından bunalıma giren bir genç, tabancayla başına ateş ederek hayatına son vermek istedi.
Olay, Merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesinde bir evde meydana geldi. A.G., aralarında güçlü bir sevgi bağı bulunduğu belirtilen babaannesi Zekiye G’yi dört ay önce kaybetmesinin ardından bunalıma girdi. A.G., babaannesini, toprağa verildiği Asri Mezarlığı’ndaki kabrini sıkça ziyaret etmeye başladı.
A.G, çoğu zaman ailesine dahi haber vermeden mezarlığa gidip babaannesi için gözyaşı döküp dua etmeye başladı.
Geçen günlerde çocuklarının eve gelmemesi üzerine paniğe kapılarak aramaya koyulan aile, A.G’yi babaannesinin mezarı başında buldu. Eve getirilen A.G., sonraki günlerde de içine kapanarak sokağa dahi çıkmamaya başladı. Babaannesine de "Anne" diyerek hitap ettiği öğrenilen A.G, evde kimsenin olmadığı bir sırada babası K.G’ye cep telefonuyla gönderdiği "Ölmek istiyorum. Beni annemin yanında toprağa verin" şeklindeki mesajının ardından önce pencere camını yumrukladı sonra da yaşamına son vermek için başına
dayadığı tabancanın tetiğini çekti.
Çevredekiler tarafından Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.G, buradaki ilk müdahalenin ardından Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Bu arada, A.G’nin evlerinin duvarına çizdiği kalp figürünün soluna kendi ismini yazıp sağ tarafına ise soru işareti bırakması dikkat çekti.
Olayı haber alan polisler, evde yaptıkları aramada, 1 bilye atar kuru sıkı tabanca ve çok sayıda mermi buldu. Baba K.G’nin ifadesini alan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir