YEREL HABERLER - 12 Ocak 2012 Perşembe 15:14

SP İL KADIN KOLLARI TANITMA BAŞKANI HABİBE GÜNEY:

A
A
A
SP İL KADIN KOLLARI TANITMA BAŞKANI HABİBE GÜNEY:

Eskişehir Saadet Partisi İl Kadın Kolları Tanıtma Başkanı Habibe Güney, 623 yıl adaletle, barış ve sevgiyle ömür ve hüküm süren imparatorluğun temsilcileri olduklarını söyledi.
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Güney, "Genç nesli ahlaksızlığa teşvik etmek, aileye yüklenen kutsiyeti ortadan kaldırarak aile mefhumu yok etmek, sanatın seviyesini düşürerek, edebiyatı müstehcen ve şehevi bir kalıba dökmek, mukaddesatımızı tahrip edip, milli ve manevi değerlerimizi ortadan kaldırmak, lüks ve israfı teşvik etmek; insanları günübirlik eğlence, içki ve kumara düşürmek; toplumun değerlerinin tersine fikirler ortaya atarak, toplumsal kabul oluşturmak; insanların birbirine olan güvenini sarsarak; dostluk, kardeşlik, barış ve huzuru ortadan kaldırmak gibi faaliyetlerle toplumumuzdaki değerleri zayıflatmaya çalışmışlardır. Bunların en açık olarak ortaya konulanı ve günümüzde yaşadığımız ise hiç şüphesiz ki aile üzerinde oynanan oyunlardır" dedi.
"Biz 623 yıl adaletle, barış ve sevgiyle ömür ve hüküm süren imparatorluğun temsilcileriyiz" diyen Güney şunları söyledi; "Aslından, özünden uzaklaştırılmaya çalışılan neslimize sahip çıkmalı, maddi ve manevi eğitimlerinde kolaylıklar sağlamalı, yaşam alanlarını terbiye etmeliyiz. Saadet Partisi iyinin, doğrunun, faydalı ve adaletin hakim olması için tüm zorlukları göğüsleyerek azimle ülkemizin refaha kavuşması amacıyla çalışmaktadır. Biz inandığımız doğruları anlatmakla yükümlüyüz. Yapılan yanlışları dile getirmekle yükümlüyüz. Ancak bunu yaparken asla kırıcı ve çatışmacı olmayız, olmayacağız. Sonuçta düşüncelerimiz farklı da olsa hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. AK Partili, CHP’li, MHP’li fark etmez. Hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar hepsini kardeş biliriz. Bunun için bütün kadınlarımızı Saadet saflarında insanımızın hak ettiği sevginin, hoşgörünün, şefkatin ve de gerçek adaletin yaşandığı bir Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedefinde mücadeleye davet ediyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir