Kütahya Simav Kredi ve Yurtlar Kurumunda (KYK) 2.yarıyıl ile birlikte beslenme alanında müstecir tarafından yemekhane bölümünde gerçekleştirilen yenilikler öğrencilerle birlikte yöneticileri de memnun etti.
350 dolayında öğrencinin barındığı Simav KYK’nın beslenme işini yüklenen Yemek Fabrikası sahibi Erhan Kaymaz öğrenci ve yöneticilerden gelen talep doğrultusunda 2. yarıyıl ile birlikte kahvaltı türleri ile akşamları çıkardıkları yemeklerde mönüyü zenginleştirdiklerini ve bu alanda kullandıkları malzemeleri kaliteli olanlarla değiştirmek suretiyle hizmete sunduklarını bildirdi.
KYK’da öğrencilere saat 16.00 ya kadar 20 çeşidi aşan kahvaltı türü yiyecek ve içecekler sunduklarını, akşam da saat 23.00’e kadar 30 çeşidi aşan sıcak yemek mönüsü çıkardıklarını ifade eden Erhan Kaymaz, “Ben bu işi severek yapıyorum. Öğrencileri evlatlarım gibi görüyorum. Bu işte bölgenin en şöhretli ustaları ile bu işin erbabı Kız Meslek Lisesinden mezun hanımları çalıştırıyorum ” dedi.
Öğrencilere yemek ve kahvaltı hizmetinde fiyat konusunda Türkiye’nin hiçbir yerinde görülmemiş bir ucuzluk ve kaliteli hizmet sunduğunu savunan Erhan Kaymaz,” İkinci yarıl yılın başlaması ile birlikte sunduğumuz yeniliklerden hem öğrencilerin hem de yurt yöneticilerinin memnun kalması beni de mutlu ediyor. Evlatlarım gibi gördüğüm öğrenci kardeşlerimizin hizmetlerden memnun kaldıklarını tarafıma iletmeleri beni çok duygulandırıyor” dedi.
Öğrencilere 20 çeşidi bulan kahvaltı türünün yanında sıcak çorba çeşitleri de sunduğunu ifade eden Erhan Kaymaz, “Akşam yemeklerinde Türk mutfağının gözde yemeklerinin yanı sıra Simav’a has yöresel yemekleri de hem ucuza hem de kaliteden ödün vermeden sunmanın zevkini yaşıyorum. Öğrencilerin çoğunluğu yemeklerimin kalite ve zengin mönüsünün yanı sıra ucuz fiyatından memnun kaldığını tarafıma bildirince mutluluğum iki kat artıyor” dedi.