YEREL HABERLER - 21 Ocak 2012 Cumartesi 16:50

ÇOCUK MECLİSİ TİYATRO İLE DÖNEMİ KAPATTI

A
A
A
ÇOCUK MECLİSİ TİYATRO İLE DÖNEMİ KAPATTI

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi 2011-2012 eğitim-öğretim yılını birbirinden güzel skeç ve halk oyunlarıyla kapattı.
Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Karaaslan, daire müdürleri ve çocuk meclisi üyeleri ve aileler katıldı.
Çocuk Meclisi tarafından hazırlanan skeç ve halk oyunlarının sergilendiği etkinlikte Melikgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Takdirini getir, Hikaye kitabını götür” kampanyası çerçevesinde Başkan Yardımcısı Hayati Karaaslan tarafından, bu yıl sınıflarında takdir alan çocuk meclisi üyesi 5 öğrenciye hikaye kitabı hediye edildi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç burada yaptığı konuşmada “Melikgazi bir eğitim yuvasıdır. Her alanda, her yaşa hitap eden eğitici kurslar,yaptırdığımız okullar ve eğitimin her kademesinde yaptığımız yatırımlar eğitim dostu bir belediye olduğumuzun göstergesidir.Çocuk meclisimizde bir aile ortamı içerisinde çocuklarımız hem eğitiliyor hem de bilinçli ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlıyoruz. Yorucu geçen bir ilk dönemin ardından bütün çocuklarımıza iyi bir tatil geçirmelerini, bol bol kitap okuyarak, eksik oldukları derslere çalışıp zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir