DÜNYA - 11 Ocak 2012 Çarşamba 23:30

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

A
A
A
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında Samsun’da oynanan Samsunspor-Orduspor maçını penaltı atışları sonunda Samsunspor 4-2 kazanarak bir üst tura yükseldi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
79. dakika kaleci Fevzi’nin yumrukladığı topla ceza sahası dışında buluşan Anıl çok sert vurdu. Yan direği sıyıran top auta çıktı.
89. dakika Zenke’nin şutunu kaleci Fevzi çıkartı, defans topu uzaklaştırdı.
90+2’de Murat Yıldırım’ın defansın arkasına attığı topla buluşan Gekas, kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldı, kötü bir vuruşla topu üstten auta attı.
Uzatma bölümlerinde de gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Samsunspor’da Akaki, Adem, Gekas, Serdar, Orduspor’da Stancu ve Ali Çamdalı penaltıları gole çevirirken, Orduspor’dan Culio ve Yalçın, Samsunspor’da da Murat Yıldırım penaltıyı kaçırınca Samsunspor maçı 4-2 kazanarak bir üst tura yükseldi.
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Aytekin Durmaz xx, Sedat Etik xx, Ceyhun Sesigüzel xx
SAMSUNSPOR: Atilla xx, Pal Lazar x (Fink dk. 69 x), Bahia xx, Akaki xx, Uğur Boral xx (Adem dk. 75 x), Serdar Özkan x, Murat Ceylan xx, Hakan Arslan xx, Anıl Dilaver xx, Zenke xx (Murat Yıldırım dk. 91 x), Gekas x
YEDEKLER: Ertuğrul, Oğuzhan, Kemal, Aykut
TEKNİK DİREKTÖR: Vladimir Petkovic
ORDUSPOR: Fornezzi xx (Fevzi dk. 32 x), Müslüm x, Yalçın xx, Ömer xx, Emre xx, Hakan xx (Stancu dk. 67 x), Onur xx, Abdulkadir xx, Eren x, Cluio xx, Ribeiro xx (Ali dk. 74 x)
YEDEKLER: Murat, İrfan, Dalmat, Selçuk Şahin
TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper
SARI KARTLAR: Pal Lazar, Anıl, Murat Ceylan (Samsunspor) Onur, Hakan (Orduspor)
KIRMIZI KART: Anıl (dk. 90+2)(Samsunspor)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir