YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 18:56

MİMARLAR ODASI’NDAN BELEDİYE BAŞKANI SAATCI’YA ZİYARET

A
A
A
MİMARLAR ODASI’NDAN BELEDİYE BAŞKANI SAATCI’YA ZİYARET

Fethiye Mimarlar Odası yeni yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Yeni seçilen Oda Başkanı Kadir Somuncuoğlu, Fethiye Belediyesi’nin şimdiye kadar olan desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Saatcı’nın birleştirici tecrübelerinden yararlanacaklarını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu seçimini yapan ve Başkanlık görevini Kadir Somuncuoğlu’na veren Mimarlar Odası, yeni yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan yeni başkan Somuncuoğlu, “Daha önce birlikte çok güzel çalışmalar yapılmış. Bizim işimizde sizin ki gibi gönüllülük esasına dayanan bir iş. Karşılığı olmayan, sadece Fethiye’yi düşünerek yaptığımız bir iş. Bir sorumluluğun altına girerek elimizi taşın altına soktuk. Bizim üyelerimize yönelik sorumluluklarımız da var. Mesleki olarak üyelerimizin gelişmesini sağlamalıyız. Bunun yanında vatandaşın bilgilendirilmesini çok istiyoruz. Mimarlar Odasının ne iş yaptığını göstermek istiyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni seçilen Kadir Somuncuoğlu ve ekibine başarı dileyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise “Sivil toplum örgütlerinde görev yapmak fedakarlık ister. Sivil toplum örgütlerinde seçimi kazanmak zor, görevi aldıktan sonra görevi yapmak daha zordur. Gönüllülük ve fedakarlık gerektiren bir iştir. Kendi zamanınızdan veriyorsunuz, kendi cebinizden veriyorsunuz. Fedakârlık yapıyorsunuz. Hiçbir zamanda alkış değil, eleştiri alıyorsunuz. Fakat arakdaşlarımız bunlara alışık. Bizler 1999 yılından bu yana Mimarlar Odası ile içli dışlı ilişkilerimiz var. Her yaptığımız güzel işlerde desteklerini gördük eleştirileri de aldık. Mimarlar Odası’nın özellikle kendi içinde oluşturduğu Estetik Komisyonu ile bizim güzelleşen her yerde imzaları var. Bunun böyle devam edeceği konusunda en ufak bir şüphem bile yok” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir