YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 17:45

DEDELERİNDEN KALAN EVLERİNİ BELEDİYEYE HİBE ETTİLER

A
A
A
DEDELERİNDEN KALAN EVLERİNİ BELEDİYEYE HİBE ETTİLER

Akhisarlı hayırsever kardeşler dedelerinden kalan miras evlerini kamusal ve sosyal faaliyetlerde kullanılmak üzere Akhisar Belediyesine hibe etti. İzmir’de ikamet eden Yıldırım Dedeli, Necdet Çevik, Nurhan Kartepeli, Nurşen Yavaş ve Nedim Çevik, dedeleri İsmail Dedeli’den kalan yaklaşık 210 metrekarelik alanı hibe etmek için Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi’yi makamında ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Hacıishak Mahallesi 139. ve 140. sokak köşesinde bulunan 330 pafta ve 62 ada’da kayıtlı toplam 210 metrekareye sahip alanın kamu hizmetlerinde sosyal amaçlı olarak kullanılmak üzere belediyeye hibe edildiğini belirtti.
Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi yaptığı açıklamada, İzmir’de ikamet eden Akhisarlı kardeşlerimiz büyük bir duyarlılık göstererek kendilerine kalan alanı belediyemize hibe etmişlerdir. Kendileri büyük bir nezaket göstermişlerdir. Bizler de bu alanı en iyi şekilde değerlendirip Akhisarlıların hizmetine sunacağız" dedi. Ziyaret sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, evlerini hibe eden misafirlerine Akhisar’a özgü zeytinyağı şiltlerinden takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir