YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 12:03

ALTINTAŞ TARIM KREDİ KOOPERATİFİNDEN KAN BAĞIŞI

A
A
A
ALTINTAŞ TARIM KREDİ KOOPERATİFİNDEN KAN BAĞIŞI

Altıntaş Tarım Kredi Kooperatifi ortakları ve vatandaşlar Kütahya Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundular.
Altıntaş Tarım Kredi Kooperatifi ortaklarının ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanyada vatandaşlar böyle bir kampanyanın gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kooperatif Müdürü Ahmet Saki Karayılan, “Toplumsal yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olan bu kampanyaya kooperatif ortaklarımız ve personelimizle katıldığımız için mutluyuz. Herkesin her an kana ihtiyacı olabilir, üstelik bu en yakınınız veya kendiniz dahi olabilirsiniz” diyerek, duyarlılıklarından dolayı kampanyaya katılan herkese teşekkür etti.
Kütahya Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Mahmut Ulusoy kan bağışı kampanyasına kooperatif çalışanlarının verdiği katkıdan dolayı teşekkür ederek, bağışlanan bu kanların ihtiyacı olanlara iletileceğini belirttiler. Ulusoy konuya ilişkin yaptığı değerlendirme de, “Yaşı 18-65 arasında olanlar, ağırlığı 50 kg üzerinde olanlar, önemli bir sağlık sorunu olmayan, hemoglobin düzeyi normal olanlar, Kan merkezine kan vermek için geldiğinde yapılan muayenede sağlığı uygun olduğu tespit edilen herkes kan bağışında bulunabilir. Kütahya Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mahmut Ulusoy, “Kütahya’da hastanelerin yüzde 99 kan ihtiyacını Kızılay Kan Merkezi olarak biz temin ediyoruz. Bunu nasıl gerçekleştiriyoruz? böyle duyarlı vatandaşlarımızdan. Bu duyarlı hareketin tüm Altıntaş Tarım Kredi Kooperatifi Ortaklarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir