YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 12:09

SPOR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİNDEN VALİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

A
A
A
SPOR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİNDEN VALİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hakkari Cumhuriyet Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Hakkari Valisi Muammer Türker’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Lisesi Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cebrail Işık, teknik direktör Nemci Güldal, yönetim kurulu üyesi Aydın Özhan ve Bilal Aydın, 2011-2012 amatör futbol liginde kulüplerine desteklerini esirgemeyen Vali Muammer Türker’i makamında ziyaret ederek plaket ve ismi yazılı takım forması takdim etti.
Kulüp yöneticileri ile bir süre sohbet eden Vali Türker ise, Hakkari’de sporun her alanda desteklenmesi gerektiğini ve kendilerinin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeye çalıştığını belirtti. Kulüplere imkanlar doğrultusunda desteklerini sürdüreceklerini ifade eden Türker, kulüp yöneticilerine ligdeki başarıların devamını diledi.
Cumhuriyet Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Necmi Güldal ise Hakkari’de devam eden amatör ligde 2. sırada devreyi kapattıklarını belirterek şampiyonun en büyük adayı olan futbol takım çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Sezon bitiminde inşallah takımlarını şampiyon yapıp bölgesel lige taşımayı hedeflediklerini belirten Güldal, "Bu bağlamda devem etmekte olan transfer sezonunda takviyeler yaparak takımımızı daha da güçlenmek hedefindeyiz. Sayın Valimiz futbol takımımızı
kurduğumuz günden beri desteklerini esirgemedi. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk. İnşallah sezon sonunda takımımızı şampiyon yaparak bölgesel lige taşıyıp Hakkari’yi en güzel şekilde temsil edeceğiz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir