YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 16:45

AKHİSAR MHP`DEN AK PARTİ YENİ YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETİ

A
A
A
AKHİSAR MHP`DEN AK PARTİ YENİ YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar ve MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Kırbaşlı, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen olağan genel kurul ile göreve gelen AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Şenyiğit’e yeni görevinde başarılar dileyen MHP Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar, “Olağan kongrenin ardından yönetime gelen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz. Siyaset sadece bir araçtır, önemli olan görevimiz ise Akhisar’a hizmet etmektir. 43 yıldır siyaset arenasının içerisindeyim. Akhisar’da yapılmasını arzuladığım en önemli olay Gördük Barajı’nın hayata geçirilmesidir. Bu konuda tüm çabalarımızla bu olayın takipçisiyiz. Akhisar ve çevresindeki görüntü kirliliği ile de mücadele etmeye başladık, bu konunun da takipçisi oluyoruz.” dedi.
Nezaket ziyaretinden dolayı MHP ilçe teşkilatına teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, “AK Parti olarak seviyeli her türlü eleştiriye açığız. Bizlere sağlayacağınız her türlü katkı için şimdiden teşekkür ederiz. Gördük Barajı ile ilgili çok ciddi çalışmalar var. 4 büyük yatırımımızdan birisi de Gördük barajı olacaktır. Gördük Barajı proje ihalesi yapıldı ve proje çizim aşamasında devam etmektedir. Manisa Milletvekillerimiz ortak bir çalışma içerisinde bu işin peşini bırakmamaktadır. Akhisarlı bir milletvekilinin mecliste bulunması gücünü de sonuna kadar kullanacağız. Eğer söz verdiğimiz işlerimizi yerine getirmezsek burada ayrılmasını da biliriz. Toplam bin 200 dönüm olan sigara fabrikası alanının 200 dönümlük alanı üniversite için ayrılırken geri kalan kısmı ise 500 dönümlük iki alan halinde sanayi bölgesi olarak Özelleştirme İdaresi tarafından istihdam yaratacak yatırımcılara ihale edilecektir” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir