POLİTİKA - 21 Ocak 2012 Cumartesi 23:43

AK PARTİ`Lİ ERSOY, CHP`YE YÜKLENDİ

A
A
A
AK PARTİ`Lİ ERSOY, CHP`YE YÜKLENDİ

Partisinin Boyabat İlçe Kongresi’nde konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, "Bugün her fırsatta iktidara saldıran CHP muhalefetinin esas sorunu, her türlü vesayetçi, ayrımcı, kayırmacı uygulamaların tarih olmasını hazmedememesidir" dedi.
AK Parti Boyabat İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi, Boyabat Belediyesi Düğün Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongreye AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş ile ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.
Kongrede konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, hükümet çalışmalarını anlattı. AK Parti hükümetinden önceki hükümetlerin Sinop’a yaptıkları yatırımlarının toplam 25 milyon TL olduğunu kaydeden Mehmet Ersoy, AK Parti dönemine bakıldığında 2010 yılı sonu itibariyle bu rakamın 612 milyon TL’ye çıktığını söyledi.
Konuşmasında CHP’ye yüklenen Ersoy, "Bugün her fırsatta iktidara saldıran CHP muhalefetinin esas sorunu, her türlü vesayetçi, ayrımcı, kayırmacı uygulamaların tarih olmasını hazmedememesidir. Bu milletin Anadolu’da yetişen evlatları, onların tuzu kurulara çalışan düzenlerine çomak soktu. Militanların, üstünlerin hukukunun, Seyfi Oktay’ın müritlerinin kurduğu düzen artık geri dönülmeyecek şekilde yerle bir edilmiştir. Millete rağmen kurdukları oligarşi kalelerini kaybettikçe hırçınlaşıyorlar. Her türlü
çirkin üslupla saldırıyorlar. Ergenekoncuların, Balyozcuların, 28 Şubatçıların, Danıştay saldırısını gerçekleştirenlerin, türlü türlü tezgahlarla bu milletin evlatlarının kanını dökenlerin değil, milletin avukatlığını yapıyoruz. Dün meydanlarda eşitlik isteyenler, ’herkesi kucaklayacağız’ diyenler bugün üniversite sınavlarında uygulanan utanç katsayısını tekrar geri getirmek için Danıştay’a dava açtı. Bu anlayış ne Allah’tan korkan ne de kullardan utanan bir anlayıştır" dedi.
Boyabat İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu ise, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kongrede AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş de birer konuşma yaptı.
Kongrede seçime tek liste katılan Avukat Hasan Tosunoğlu, oyların tamamını alarak yeniden başkan oldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir