ASAYİŞ - 08 Şubat 2012 Çarşamba 13:43

MARDİN`DEKİ KCK OPERASYONU

A
A
A
MARDİN`DEKİ KCK OPERASYONU

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde KCK kapsamında BDP İlçe Başkanlığı ile belediyeye düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkanı’nın da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Kızıltepe ilçesinde sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak birçok eve baskın düzenlendi. Baskınlarda Kızıltepe Belediye Başkanvekili Şerife Alp, başkanlık makamına gelen polisler tarafından gözaltına alınırken, evlere yapılan baskınlarda ise BDP İlçe Saymanı M. Salih Ateş, Eğitim Destek Evi eski Koordinatörü Emrullah Tunç, BDP Kızıltepe eski ilçe başkanı Selahattin Ece, Kurdi-Der yöneticisi Hatice Öncü, BDP üyesi Mehmet Kılınç, Sevim Bozkurt ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi gözaltına
alındı. Gözaltına alınanların İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldükten sonra ardından adliyeye getirildiği öğrenildi. Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Sulhan’ın da evine baskın düzenlendiği ancak Sulhan’ın evde olmadığı öğrenildi. Operasyonların "KCK" operasyonu adı altında yapıldığı bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa CHP Genel Başkanı Özel halk buluşmasının finalini Turgutlu’da yapacak CHP Genel Başkanı Özgür Özel halk buluşmalarının finalini memleketi Manisa’nın Turgutlu ilçesinde gerçekleştirecek. Halk buluşması 29 Mart Cuma günü saat 17.30’da Koza Parkı Kavşağı’ında gerçekleşecek. Görkemli bir final ile seçim çalışmalarının noktalamak isteyen Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’i Turgutlu’da ağırlayacak. Halk buluşması aynı zamanda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın’ın seçim kampanyasındaki son halk buluşması olacak. Büyük halk buluşması 29 Mart Cuma günü saat 17.30’da Koza Parkı Kavşağı’ında gerçekleşecek. “Tarihi bir buluşma olacak” Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın, “Aylardır çok güzel bir kampanya yürütüyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinin son halk buluşmasını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in katılımı ile Turgutlu’muzda yapacağız. Bu yönüyle tarihi bir buluşma olacak. Turgutlu’muzda ve Manisa’mızda umut zirvede, heyecan yüksek; kazanmaya hazırız. Tüm hemşehrilerimi 29 Mart Cuma günü saat 17.30’da Koza Parkı Kavşağı’ında gerçekleştirecek olduğumuz büyük buluşmaya davet ediyorum” dedi.