ASAYİŞ - 12 Ocak 2012 Perşembe 16:06

BİNGÖL`DE ÖĞRENCİ KAVGASI

A
A
A
BİNGÖL`DE ÖĞRENCİ KAVGASI

Bingöl’de bir lisede 2 öğrenci arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine polis biber gazı ile müdahalede bulundu. Çıkan olayda bir öğretmen ve 25 öğrenci hastanelik olurken, 5 öğrenci de gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Anadolu Atatürk Lisesi’nde 2 öğrenci arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile kavgaya dönüşen olaya 25-30 öğrencinin daha dahil olması üzerine, okul idaresi tarafından polise haber verildi. Kısa sürede okul önüne gelen polis ekipleri, kavga eden öğrencileri ayırmaya çalışırken dışarıdan gelen bir grubun polisle tartışarak kavganın büyümesine neden olduğu iddia edildi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve özel harekat
timleri de öğrencileri yatıştırmakta güçlük çekince biber gazı kullandı. Biber gazından etkilenen, kavgada yaralanan ve baygınlık geçiren yaklaşık 20 öğrenci Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öğrencilerin birçoğu ayakta tedavi edilirken, çevrede yoğun güvenlik önlemleri alan polis kimseyi hastaneye yaklaştırmadı.
Öte yandan yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınan kavga ile ilgili 5 öğrencinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir