YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 17:44

VALİ ÇOLAK, BAŞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ`I ZİYARET ETTİ

A
A
A
VALİ ÇOLAK, BAŞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ`I ZİYARET ETTİ

Siirt Valisi Musa Çolak, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı makamında ziyaret ederek, Siirt’in sorunları hakkında bilgi verdi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Siirt Valisi Musa Çolak, AK Parti Siirt milletvekilleri Afif Demirkıran, Osman Ören ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile birlikte Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı makamında ziyaret ederek, Siirt’in çeşitli sorunları hakkında bilgi verdi. Vali Çolak, kentte yapılması planlanan çalışmalar konusunda da Arınç’tan destek istedi. Siirt’in öneminden bahseden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, son yıllarda devletin Güneydoğu
Anadolu Bölgesi’ne çok ciddi yatırımlar yaptığını vurgulayarak, Siirt’in daha hızlı gelişmesi ve kalkınması için de her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Siirt heyetine gösterdiği ilgi için Başbakan Yardımcısı Arınç’a teşekkür eden Vali Çolak, Ankara’da yaptığı temasların çok verimli geçtiğini kaydetti. Görüşmeden sonra Siirt heyeti adına Vali Çolak, Arınç’a Türk bayrağı motifli Siirt battaniyesi hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir