YEREL HABERLER - 22 Ocak 2012 Pazar 14:00

ALTINTAŞ’TA ATAMASI YAPILAN PERSONEL ONURUNA YEMEK

A
A
A
ALTINTAŞ’TA ATAMASI YAPILAN PERSONEL ONURUNA YEMEK

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde bulundukları görev yerlerinden başka yerlere atanan personel onuruna yemekli bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda Kaymakam Yaşar Aksanyar ataması yapılan personele plaket takdim etti.
Uzun yıllar Altıntaş Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Özcan Özdemir Kütahya Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürlüğüne, Altıntaş Yazı İşleri Müdürlüğüne ise Engin Zihni Sürücüoğlu atanırken, Altıntaş Kaymakamlık personeli Murat Altıok Kütahya Valiliğine, Çavdarhisar Nüfus Müdürü ise Altıntaş Nüfus Müdürlüğüne atandı.
8 yılı aşkın süredir Altıntaş Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Yazı İşleri Müdürü Özcan Özdemir ve Yazı İşlerinde görevli V.H.K.İ Murat Altıok ilçede sürdürdükleri görevlerinden ayrıldı. Görevinden ayrılan Özcan Özdemir’ in yerine ise Engin Zihni Sürücüoğlu atandı. Özcan Özdemir ve Murat Altıok için Altıntaş Kaymakamlığı veda yemeği verdi. Verilen veda yemeğine ev sahipliğini Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksaryar yaparken yemeğe Kaymakam Yaşar Aksanyar, İl Genel Meclis Üyesi İdris Demir, Savcılık personeli, daire müdürleri, Kaymakamlık personeli, Malmüdürlüğü personeli çok sayıda kamu çalışanı katıldı. Yemek öncesinde Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar, ataması yapılan Özcan Özdemir ve Murat Altıok’ a plaket takdim etti. En son ise mesai arkadaşları hediyelerini takdim ettiler. Plaketi vermeden önce konuşma yapan Altıntaş Kaymakamı Yaşar Aksanyar, “Ben 1 yıldan beri Altıntaş’ta görev yapıyorum. 6 ayı aşkın bir süredir Müdürümüzle ve arkadaşımız Murat Altıok ile çalışma fırsatı buldum. İkisi de gerçekten başarılı ve kaliteli insanlar. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Yeni hayatlarında ise başarılar diliyorum. İnsanların yaşamı böyledir. Sürekli değişik evrelerde yer alırlar. Ben arkadaşlarım adına kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi.
Ayrıca Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinden Altıntaş İlçesine Nüfus Müdürü olarak atanan Ayhan Yeşilpınar görevine başladı. Altıntaş’ta 10 yıl süreyle Nüfus Müdürü olarak görev yapan Nurettin Şahin’in Çavdarhisar Nüfus Müdürü Ayhan Yeşilpınar ile becayiş yapmasının ardından Çavdarhisar İlçe Nüfus Müdürü Ayhan Yeşilpınar Altıntaş Nüfus Müdürlüğüne atandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya’da silah ticareti operasyonu: 6 gözaltı Kütahya ve Afyonkarahisar’da kaçak silah ticareti yapanlara yönelik 7 adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik Asayiş Şube ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından yapılan koordineli çalışma sonucu, Afyon’dan silah bulundurma ruhsatı ile birlikte yasal yoldan silah satın alan şahısların Kütahya’ya getirdikleri silahları sattıkları ve satışı gerçekleştirdikten sonra da hırsızlık süsü vererek çalındığı yönünde müracaatta bulundukları tespit edildi. E.D. (37), E.D. (39), Y.V. (32) ve B.M. (23) isimli şahıslar hakkında projeli teknik ve fiziki takip çalışması neticesinde yapılan ara yakalamada, toplam 66 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ele geçirildi. Hakkında çalışma başlatılan 4 şüpheli şahsın 2 ayrı şahıs ile silah ticareti konusu ile ilgili olarak irtibatlı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması ve soruşturmaya konu başkaca suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla Kütahya İl merkezinde 6 şüpheli şahsın yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilebilmesi için Kütahya il merkezinde 4 adres, jandarma sorumluluk bölgesi olan Siner Mahallesi’nde 3 adres olmak üzere toplamda 7 adreste yapılan eş zamanlı operasyon sonucu 6 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan arama neticesinde, 2 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, 127 adet tüfeği kartuşu, 13 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ve 5 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.