GENEL - 28 Ocak 2012 Cumartesi 13:41

BAKAN YAZICI, AMERİKALI YAZAR BRANNING İLE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
BAKAN YAZICI, AMERİKALI YAZAR BRANNING İLE BİR ARAYA GELDİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ’Bir Çay Daha Lütfen’ isimli kitabın yazarı Katharine Branning ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bakan Yazıcı, Türkiye’de bulunan Amerikalı yazar Katharine Branning ile kahvaltıda bir araya geldi. Çok sayıda davetlinin de katıldığı kahvaltıda konuşan Bakan Yazıcı, Amerikalı yazarın kaleme aldığı ’Bir Çay Daha Lütfen’ isimli kitabın mükemmel bir kitap olduğunu ifade ederek, kitaptan alıntılar yaptı. Türkiye’nin tanıtılması açısından çok önemli bir kitap olduğunu dile getiren Bakan Yazıcı, Amerikalı Yazara teşekkür etti. Yazıcı, "Ben Rizeliyim. Bu seçim döneminde Rize’den aday oldum. Çayın üretimi ve
pazarlanması ile ilgili bazı sorunlar var. Onun için Çayla ilgili çalıştay yaptık. Bir eylem planı oluşturduk. Gerçekten bu ürünü bir markaya çevirmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümüne girerken en az 10 marka arasında Türk çayının da marka olarak bilinir hale gelmesi hedeflerimiz arasındadır" dedi.
Amerikalı yazar Branning ise Türkiye’nin ve Türk insanının güzelliğinden bahsederek, kendisine gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Kahvaltının sonunda Bakan Yazıcı, Amerikalı yazara, çay ve Türk bayrağının bulunduğu bir rozet hediye ederken, Amerikalı yazar da Bakan’a bir hediye takdim etti. Daha sonra Amerikalı yazar Branning Bakan Yazıcı’ya semaverden çay ikram etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir