YEREL HABERLER - 27 Ocak 2012 Cuma 13:54

DEMİRCİ BELEDİYE BAŞKANI İHSAN TEMEL:

A
A
A
DEMİRCİ BELEDİYE BAŞKANI İHSAN TEMEL:

Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, "Ben para pul için Belediye Başkanlığı yapmıyorum, ilçeme hizmet etmek için başkanlık yapıyorum." dedi.
2009 yerel seçimlerinde yüzde 38.5 oy oranı ile Demirci Belediye Başkanlığı’na seçilen İhsan Temel,
"Bu onurlu göreve Demirci halkının desteği ve inancı ile seçildim. Bu görevin onurlu olduğu kadar da bana sorumluluk yüklediğinin bilincindeyim. Ben ve arkadaşlarım, böyle tarihi ve kültürel zenginliği olan dünya mirası bir ilçede görev yapmanın sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun biliyorum. Bu bilincin gereği olarak görev sürem olan 2009 - 2014 yıllarında katılımcı şeffaf, eşit hizmet ve her zaman halkın ihtiyaçlarına öncelik tanıyan bir yönetim anlayışıyla hizmet etmeye çalışıyorum kapım herkese sonuna kadar açık, çünkü memleketimi seviyorum, memleketime hizmet etmek için gecemi gündüzüme katıp koşturuyorum." dedi.
Amacının para kazanmak olmadığını dile getiren Başkan Temel, "Demirci ilçesine ne kadar hizmet etmenin peşindeyim. Çocuklarımdan ayrı kalıyorum para için Başkanlık yapmıyorum, para için yapılacak bir iş değil. Amacımız, hepimizin göz bebeği olan evlatlarımıza yakışır bir Demirci ilçesi bırakmak. Gelecekte çocuklarımızın gençlerimizin mutlu ve sağlık içinde yaşamları sürdürecekleri bir ilçe haline getirmektir."dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir