YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 11:19

BURHANİYE’DE AK PARTİ ADAYI ÖZER KOYUNCU KÖYLERDE

A
A
A
BURHANİYE’DE AK PARTİ ADAYI ÖZER KOYUNCU KÖYLERDE

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ak Parti İlçe Başkanlığı seçimlerinde 2 adaydan biri olan Özer Koyuncu, kurmayları ile birlikte köy gezilerine devam ediyor.
Önceki akşam Peitköy belde teşkilatını ziyaret eden Özer Koyuncu, dün akşamda Kızıklı, Börezli ve Dutluca köylerine çıkartma yaptı. Koyuncu, köylerde büyük coşku ile karşılandı. Gezinin ilk durağında Dutuca köyünde vatandaşlar ile sohbet eden Özer Koyuncu, “Ben ve ekibim her zaman söylediğim gibi seçimler de kim kazanırsa kazansın, önemli olan Burhaniye’de Ak Parti’nin kazanması. Seçimlere yaklaşık olarak 72 saat gibi kısa bir süre kaldı. Bu sürede bizlerin bir hedefi var. Bu hedefimize de emin adımlarla ilerliyoruz. Burhaniye’de 14 Ocak Cumartesi günü yapılacak ilçe başkanlığı seçimleri sonrasında çalışmalarımızı daha artırarak 2014 seçimlerinde Burhaniye’de Ak Partiyi lider yapmak istiyoruz” dedi.
Koyuncu ve ekibinin 2. durağı ise Kızıklı köyü oldu. Kızıklı köyünde de büyük ilgi ile karşılaşan Koyuncu, köy delegelerine teşekkür etti. Üçüncü durak ise Börezli köyü oldu. Aydın’ın kahvesinde köyün sorunlarına değinen Koyuncu, “Sizlerin vereceği güç ile Ak Partiyi istediğimiz noktaya taşıyacağız. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Biz her zaman ilçe başkanlığı da olmak üzere parti içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak hem benim, hem de çalışma arkadaşlarımın görevidir” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir