YEREL HABERLER - 11 Ocak 2012 Çarşamba 12:45

SPOR TOTO 2. LİG

A
A
A
SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bozüyükspor, hafta sonu evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
8 günlük kampın ardından ilçeye dönen takım, Şehir Stadı’nda Engin Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde yaptığı antrenmanla Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına devam etti. Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Korukır, “Malatya maçı, Altay maçı, Urfa maçı, Kocaeli maçı bizim için hiçbir şey fark etmiyor. Biz her maçta Fenerbahçe’yle, Beşiktaş’la, Galatasaray’la oynuyormuş gibi ciddi, amatör bir takımla oynuyormuş gibi rahat olacağız” dedi.
8 günlük kamp sürecini iyi şekilde geçirdiklerini anlatan Korukır, “Kamp sürecinde futbolcular bizden elektrik aldı. Biz futbolculardan elektrik aldık. Kampta iki tane hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçları çok önemli olmasa da takım ligde oynayacağımız maçlar öncesi iyi bir görüntü verdiler. Bizim takımımızın aldığı puanda da belli iyi bir takımız. Bu iyi takımın bir tek vazifesi var, o da şampiyonluk. Şampiyonluğu Allah’ın izniyle kazanacağız ama bazı sorunlarımızın da olduğu bir gerçek. Sorunlar sadece Doğuş Başkanın halledeceği sorunlar değil. Bozüyük barındırdığı sanayi kuruluşlarından da görüldüğü gibi küçük bir yer değil. Artık bu takıma birilerinin de destek vermesi gerekiyor. Bozüyükspor’un itici bir güce ihtiyacı var. Şimdi destek vermeyeceklerde ne zaman destek verecekler? Çünkü böyle bir futbolcu grubunu bir daha yakalamanız imkansız” dedi.
Korukır, çok gerekli olursa bir transfer daha yapabileceklerini belirterek, “Ayrıca takıma kattığımız yeni genç oyuncularda var. Gaziantepspor’dan Süleyman Özdamar geldi. Galatasaray’ın alt yapısında oynamış Mehmet Düz geldi. Atahan Menekşe ve Ofspor’dan Erol Tırpan geldi Sarıyer’den. Bunlarda iyi ve önemli oyuncular. Biz katkı sağlayacak oyuncular. Bu oyuncular benim geçmişten de tanıdığım oyuncular. Belki bir transfer daha yaparız. O da çok gerekli olursa yaparız. Çünkü işimizi sağlama almamız lazım. Teknik kadro açısında ilersini görme konusunda bir problem yok. Ama Doğuş Başkana destek lazım” diye konuştu.
Ahlaklı futbolcularla yola devam edeceklerini ifade eden Korukır, “Sarı kart sınırda olan birkaç oyuncumuz var. Onlarda sarı kartları nasıl ve neden görmüşler bakacağız. Eğer hakeme itirazdan ötürü kart gördülerse bana göre fuzuli bir kart. Ama rakip gole gidiyor. İndirmişsindir öyle kart görmüşsündür. Buna şapka çıkartırız. Bizim takımımızın bana göre çok centilmen olması lazım. Herkesin Bozüyükspor’u sevmesi lazım. Oynarken rakibe hem üstünlüğümüzü hem de karakterli bir takım olduğumuzu kabul ettireceğiz. Ahlaklı futbolcularla yola devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Korukır, taraftarların Bozüyükspor’un 12. adamlarının değil 1. adamlarının olduğunu kaydederek şöyle konuştu:
“Sakaryaspor’u çalıştırırken Bozüyükspor taraftarlarıyla tanışmıştım. Bozüyükspor’un kalabalık, her maça gelen ve takımı iten bir taraftarı var. Onlar takımlarını amatör kümeden 3. lige, 3. ligden 2. lige çıktığı zamandan beri takımlarını çok coşkulu bir şekilde destekliyorlar. Taraftarların Yeni Malatyaspor maçında da takımlarını en iyi şekilde destekleyeceklerinden eminim.”
Korukır, Serkan Merç’in hafif bir sakatlığının bulunduğunu ve Yeni Malatyaspor karşısında forma giymesinin zor olduğunu da bildirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adana’da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödülleri verildi ADANA (İHA) – Adana’da Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Edebi eser ve görsel olmak üzere 2 farklı kategoriden oluşan yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise il birincileri ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Vali Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, çeşitli kategorilerde başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Programda konuşan Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, ödül alan öğrencileri tebrik ederek, “Milli Eğitim Bakanlığımız ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle Türkiye’deki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde uygulamaya geçirilen bağımlılık temalı görsel ve edebi alandaki eserlerin yarıştığı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışması çerçevesinde ilimizde dereceye giren öğrencilerimiz için Adana Yeşilay Şubesinde ödül töreni gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimize ödülü, plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.