YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 14:53

DÜZCE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIR

A
A
A
DÜZCE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIR

Düzce Belediyesi karla mücadele için teyakkuzda bekliyor. Hafta başına karla giren Düzce’de Düzce Belediyesi de her türlü hazırlığını yaptı. Merkez ve kalıcı konut bölgelerinde kapalı yol bulunmuyor. Ulaşım ise aksatılmadan sürdürülüyor.
Hafta başından beri kış yüzünü aralıklarla yağan kar yağışı ile gösterdi. Kar yağışı ile birlikte de Düzce Belediyesi de önceden programlandığı şekilde karla mücadele çalışmalarına başladı. Öncelikle kar küreme ve tuzlama araçları yolları açık tutmak için çalıştı. Halk otobüslerinin seferlerinde de aksama meydana gelmemesi için tedbirler alındı.
Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, iki günlük kar yağışı sonunda merkez ve kalıcı konut bölgelerinde kapalı yol bulunmadığını belirterek “Belediye olarak bizim aylar öncesinden karla mücadele çalışma programımız bellidir. Şu ana kadar acil müdahale gerektirecek bir durum oluşmadı. Herhangi olumsuz bir duruma karşı iş makinelerimizi hazırda beklemektedir. Vardiyalı çalışacak ekiplerimiz de teyakkuz durumdadır. Halk otobüsleri seferlerinde de aksama olmuyor. Şu an 45 otobüsümüz seferlerine devam etmektedir” dedi. Bu arada gezici temizlik ekipleri de kar yağışı ile birlikte kaldırım temizlemeyi aralıksız sürdürdü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir