GENEL - 04 Ocak 2012 Çarşamba 14:12

GELİN-KAYNANADAN ÖRNEK DAVRANIŞ

A
A
A
GELİN-KAYNANADAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, kadınların günde topladıkları paralarla İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği’ne (İZED) tekerlekli sandalye bağışında bulunuldu.
Komşularıyla birlikte düzenledikleri günlerde tekerlekli sandalye almak için "Gönlünden ne koparsa" diyerek kiminden 1 lira, kiminden 10 lira para toplayan Hatice Zincirli ve kayınvalidesi Halime Zincirli, aldıkları sakat arabasını bir ihtiyaç sahibine ulaştırılmak üzere İZED Başkan Yardımcısı Berrin Demiral’a teslim etti.
15 günde bir düzenledikleri günlerde tekerlekli sandalye almak için para topladıklarını belirten Hatice Zincirli, "Komşularımız arasında gün tertipledik. Topladığımız paralarla bu tekerlekli sandalyeyi aldık. Bugün de teslim ettik. Her insan bir engelli adayıdır. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
İZED Başka Yardımcısı Berrin Demiral ise, "2011 yılında hayırseverlerimizin desteği ile 35 tane tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan vatandaşlarımıza teslim ettik. 2012 yılının ilk tekerlekli sandalyesini teslim aldık. Komşularım olan Hatice Zincirli ve kayınvalidesi Halime Zincirli’ye çok teşekkür ederim. Şu an 15 adet tekerlekli sandalye ve 2 akülü arabaya acilen ihtiyacımız var. Tekerlekli sandalye alınması için İnegöl Devlet Hastanesi tarafından başlatılan mavi kapak kampanyasına da destek veriyoruz.
Bunun için topladığımız mavi kapakları hastane yetkililerine teslim ettik" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir