YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 15:46

OĞUZ`DAN ŞUBE MÜDÜRLERİNE PLAKET

A
A
A
OĞUZ`DAN ŞUBE MÜDÜRLERİNE PLAKET

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Şube Müdürü Ragıp Çelik ve İbrahim Ertan Aktaş’ın görev sürelerinin dolması ve okul müdürlüklerine geri dönmeleri üzerine bir veda toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaklaşık 4 yıl süresince şube müdürleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Bakanlığımızın yeni uygulamaları doğrultusunda bu iki arkadaşımızın görev süreleri sona erdi. Kendi görev yerleri olan okul müdürlüğü görevlerine dönerek eğitim çalışmalarına devam edecekler. Birlikte çalıştığımız zaman içerisinde Türk Milli Eğitimi için gönülden çalıştıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İbrahim Ertan Aktaş’mesleki eğitim alanında, Ragıp Çelik’in ise taşımalı eğitim ve okul kantinleri alanında yaptıkları çalışmalar bir reform niteliğinde" dedi.
Görev süreleri sona eren şube müdürleri de yaptıkları konuşmalarda kendilerine destek veren mesai arkadaşlarına teşekkür ettiler.
Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz şube müdürlerine teşekkür plaketi verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir