YEREL HABERLER - 26 Ocak 2012 Perşembe 11:34

NORVEÇ BÜYÜKELÇİSİ`NDEN BAŞKAN AKAYDIN`A ZİYARET

A
A
A
NORVEÇ BÜYÜKELÇİSİ`NDEN BAŞKAN AKAYDIN`A ZİYARET

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı Norveç Krallığı Ankara Büyükelçisi Janis Björn Kanavin makamında ziyaret etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Norveç Krallığı Ankara Büyükelçisi Janis Björn Kanavin’ı ağırladı. Norveç Büyükelçisi Janis Björn Kanavin, Antalya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Antalya turizm açısından çok önemli bir şehir. Antalya’ya tatile gelen Norveçli turistler buradan çok memnun. Ülkemizde sık sık Antalya’dan bahsediyorlar” diye konuştu.
Başkan Mustafa Akaydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Antalya turizm başkenti bir şehirdir. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti misafir ediyoruz. Bu şehrin belediye başkanı olarak turizmi çok önemsiyoruz ve bu konuda önemli çalışmalar yapıyoruz. Antalya’da 800 yerleşik yaşayan Norveçli bulunuyor. Onlar da bizim hemşehrimizdir” dedi.
Başkan Mustafa Akaydın, ziyaret anısına Norveç Ankara Büyükelçisi Janis Björn Kanavin’e Antalya siluetini konu alan bir plaket ile Antalya’yı tanıtan çeşitli hediyeler takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir