YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 19:17

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ALİ ERDOĞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

A
A
A
UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ALİ ERDOĞAN GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan ve yerel basının önemine değinen Erdoğan, “Gazeteciler önemli bir kamu hizmeti yapıyor” dedi.
Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentte görev yapan basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda gazetecilerin zor şartlar altında fedakarca görev yaptığını ifade etti. İfade özgürlüğünün gelişmesi ve toplumun bilinçlendirilmesinde gazetecilerin önemli bir rol üstlendiğini kaydeden Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, “İlimizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımız kurumların hizmetlerini halka objektif bir şekilde duyuruyor. Bizler yaptığımız hizmetlerin halka anlatılmasında yerel medyamıza ihtiyaç duyuyoruz. Gazeteci arkadaşların çalışma şartlarını ve özverisini yakından biliyoruz. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Uşak basını son yıllarda önemli mesafeler kat etti. Elde ettiği bilgiyi kendi yorumunu da katıp yapılan doğruları ve yanlışları halkımıza aktarıyor. İlimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.
Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz ise konuşmasında, gazetecilerin basın ilkelerden ödün vermeden zor şartlar altında görev yaptığını ifade ederek, Belediye Başkanı Ali Erdoğan’a teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir