YEREL HABERLER - 13 Ocak 2012 Cuma 12:57

GAZETECİLER BOWLİNG TURNUVASINDA STRES ATTI

A
A
A
GAZETECİLER BOWLİNG TURNUVASINDA STRES ATTI

Uşak Belediyesi ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle kentte görev yapan gazetecilere yönelik bowling turnuvası düzenledi.
Dün akşam saatlerinde Karun alışveriş merkezinde düzenlenen turnuva kapsamında gazeteciler bowling oynayarak stres attı. Belediye tarafından organize edilen turnuva 15 basın mensubu katıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ve yaklaşık 2 saat süren turnuvada gazeteciler keyifli anlar yaşadı. Turnuvada en yüksek puanı alarak birinci olan Uşak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdurrahman Yavuz meslektaşlarından alkış aldı. Dün akşam düzenlenen turnuvaya katılan basın mensupları bugün sabah saatlerinde Başkan Ali Erdoğan’ı ziyaret etti. Erdoğan’a teşekkür eden gazeteciler ziyaret sonunda turnuva nedeniyle madalyalarını aldı.
Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, zor şartlar altında görev yapan gazetecilere yönelik sosyal aktiviteler düzenlemeye devam edeceklerini belirterek belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Gazetecilere yönelik bu yıl ikincisini düzenledikleri bowling turnuvasını geleneksel hale getireceklerini de belirten Ali Erdoğan, “Halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan gazeteciler zor şartlar altında çalışıyor. Belediye olarak kentte görev yapan gazetecilere yönelik soysa aktivitelere devam edeceğiz. Belediyemizin çalışmalarını halkımıza aktaran yerel basınımıza önem veriyoruz. Bu vesile ile basın mensuplarımızın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir