YEREL HABERLER - 29 Ocak 2012 Pazar 13:34

AK PARTİ ÇUKUROVA İLÇE YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

A
A
A
AK PARTİ ÇUKUROVA İLÇE YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığına atanan Ramazan Çırak, AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve MKYK üyesi, Adana Milletvekili M. Necati Çetinkaya’nın katılımı ile birlikte, yönetim Kurulu üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.
Yeni oluşan yönetim için de tanışma özelliği taşıyan toplantı AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk’ta hazır bulundu.
AK Parti Çukurova İlçe Teşkilatının yaptığı ilk toplantıya katılan Milletvekili Çetinkaya, Adana il, Çukurova ve Seyhan ilçe teşkilatlarının atanmış ve göreve başlamış olmasının herkesi olduğu gibi kendisini de memnun ettiğini belirterek, "Göreve yeni başlayan arkadaşları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Siyasette ana merkezin başarılı olması için ilçe teşkilatlarına büyük görevler düşmektedir. Sizlerin göstereceği başarı bunun için önemlidir. Sizden isteğimiz, beklentimiz; birlik ve beraberliğinizi bozmadan, el birliği ile çalışarak AK Partiye hizmet etmenizdir. Ayrıca, yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimlerinde Çukurova İlçesini de AK Parti belediyeciliğine kavuşturmanızdır" diye konuştu.
Toplantıda yaptığı konuşmada, yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Başkan Ramazan Çırak ise şunları söyledi:
"Yeni oluşan bir yönetimiz ama siyasi tecrübesi olan, önceki il veya ilçe teşkilatlarında, kadın ve gençlik kolları gibi birimlerde görevler yapmış olan arkadaşlarımızla birlikte, ilk olarak siyasete atılan arkadaşlarımız çabuk bir kaynaşma yapacaklardır. Bunun neticesini de, Çukurova ilçemizde başarıyı yakalayarak ortaya koymalıyız. Ben yönetime giren ve girmeyen her arkadaşımızdan özverili çalışma bekliyorum. Genel merkezimiz tarafından bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmalı ve bir birimize her konuda destek olmalıyız."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir