GENEL - 01 Şubat 2012 Çarşamba 18:08

AK PARTİ MANİSA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞBAKAN ERDOĞAN İLE BULUŞTU

A
A
A
AK PARTİ MANİSA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞBAKAN ERDOĞAN İLE BULUŞTU

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları, bir dizi ziyaret ve etkinliklere katılmak üzere Ankara’ya gitti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşen gençler, Erdoğan’a mesir dolu paket ve Manisaspor forması armağan ettiler.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan ve yönetim kurulu üyelerini Ankara’da sabahın erken saatlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi karşıladı. Tanrıverdi, genel merkez binasında gençleri kahvaltıda ağırladı. Bir süre genel merkezde gençlerle sohbet eden Tanrıverdi’ye kahvaltıda milletvekilleri Muzaffer Yurttaş ve Selçuk Özdağ eşlik etti. Genel Merkez önünde hatıra fotoğrafı çektiren gençlerin durağı ardından TBMM Grup Toplantı Salonu oldu.
AK Parti Grup Toplantısı’nı izlemek üzere salona geçen gençler burada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledi.
Toplantı sonrasında Başbakan Erdoğan ile görüşen Manisalı gençler, Erdoğan’a Manisaspor forması hediye ederek ve mesir macunu ikram etti. Başkan Halil Özkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hediyelerini sunduktan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’la görüşerek Manisa’ya davet ettiler. AK Partili gençler gün boyu süren ziyaretlerin Manisa’ya döndüler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir