DÜNYA - 29 Ocak 2012 Pazar 14:59

BURSASPORLU FUTBOLCULARDAN KADIN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

A
A
A
BURSASPORLU FUTBOLCULARDAN KADIN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Spor Toto Süper Ligi’nin 23. haftasında Bursaspor kendi sahasında Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederken, futbolcular kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür etti.
Maçın ardından konuşan kaptan Ömer Erdoğan, kadın ve çocuk taraftarları tebrik ederek, "Çok çoşkuluydular. Erkekleri aratmayacak kadar bizi desteklediler. Bilinçli bir taraftar grubu vardı. Pozisyonlarda ıslıkladılar. Gencinden yaşlısına kadar herkesi gördüm. Bizde bu insanları mutlu etmek için mücadele ettik ve karşılığını aldık" dedi.
İBRAHİM ÖZTÜRK: "UMUDUMUZ VARDI, KAZANDIK"
Maçın değerlendirmesini yapan tecrübeli futbolcu İbrahim Öztürk ise, "Umudumuz vardı kazandık. Daha çok mücadele etti. Kontraatak pozisyonlar yakaladık. İnşallah bu bir başlangıç olur. Bundan sonra hepsi final maçı. Hepsinin önemi var. Bayan ve çocuk taraftarların hepsine teşekkür ediyorum. Bizi inanılmaz desteklediler" diye konuştu.
OZAN İPEK: "TEKSASTAN EKSİK KALMADILAR"
Mücadelenin iyi geçtiğini belirten genç futbolcu Ozan İpek ise, "Maça iyi hazırlandık. Büyük bir gücün arkamızda olmayacağını bilerek hazırlandık ama seyircimiz bizi çok iyi destekledi. Bayan ve çocuklarımız Teksas’tan eksik kalmadılar. İnanılmaz bir mücade örneği gösterdik. Lideri yendik, sevinçliyiz" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir