YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 12:28

BAŞKAN TİRYAKİ, ALTINDAĞLI KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

A
A
A
BAŞKAN TİRYAKİ, ALTINDAĞLI KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınlarla kahvaltıda biraya geldi.
Her hafta sonu sırasıyla tüm kadınlar eğitim ve kültür merkezi üyelerinin katılacağı programın bu haftaki konukları, Güneşevler Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri oldu. Altındağ Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe 200 merkez üyesi katıldı. Kahvaltı programının pazar gününe denk gelmesi nedeniyle eşlerin katılımının da fazla olduğu görüldü.
Yıllardır Altındağlılarla sayısız toplantılarda bir araya gelip ilçenin sorunlarını, neler yapılması gerektiğini konuştuklarını belirten Başkan Tiryaki, Altındağ’ın çilesini çekmiş olan insanları çok önemsediklerini, bugünkü değişimde onların büyük bir payı olduğunu söyledi. "Siz kadınların eğitimlerine katkı sağlıyoruz, gezilere götürüyoruz, Ankara’yı ve Türkiye’yi tanıtıyoruz, seminerler sayesinde dünyaya bakışınızı değiştiriyoruz. Bu kahvaltı programları sayesinde ise biraz olsun farklılık yaratarak
büyük bir aile olduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz" diyen Başkan Tiryaki, Altındağlı kadınları merkezlerden ve onlara sunulan imkanlardan faydalanmaya çağırdı.
Altındağ Belediyesi olarak 2012 yılında açmayı planladıkları tesislerden de bahseden Başkan Tiryaki, bu tesislerin kadınların ve çocukların eğitimi için büyük imkanlar sunduğunu, bu nedenle herkes tarafından sahiplenilmesi gerektiğini de vurguladı. Tiryaki, Altındağ’da son 40 yılın en hızlı değişiminin yaşandığını sözlerine ekledi.
Başkan Tiryaki’nin konuşmalarını alkışlarıyla yarıda kesen kadınlar, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı da teşekkür ettiler.
Altındağ Belediyesi’nin davetlisi olarak kahvaltıya eşi ile birlikte gelen Güneşevler Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi Mukaddes Çınar, "Kahvaltı davetine ilk defa geldim. Eşimi de ben davet ettim. Pazar günü olduğu için o da benimle gelebildi. Gerçekten çok güzeldi. Bize çok değer verildiğini hissettik. Bunun için çok teşekkür ederiz" dedi.
Daha önce eşiyle birlikte dışarıda yemek yemediğini ifade eden Çınar, "Bizim için çok büyük bir değişiklik oldu. Ben kültür merkezi sayesinde pek çok geziye de gittim. Gerçekten hayatım değişti" dedi.
Eşinin faydalandığı imkanlardan ve katıldığı gezilerden çok büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İsmail Çınar ise, eşini hiç tereddüt etmeden gezilere gönderebildiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Merkez üyesi Şengül Çaycı ise eşiyle birlikte dışarıda yemek yemekten çok büyük keyif duyduğunu söyledi. Eşi Mehmet Çaycı da, "Eşim merkezde pek çok aktiviteye katılıyor. Kahvaltıya da kadınlar geliyor diye ilk başta gelmek istemedim ama sonra gençlere örnek olayım diye katılmaya karar verdim. İyi ki de
gelmişim. Her şey çok güzeldi. Çok beğendim. Genç eşler de çekinmesin, onlar da katılsınlar" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir