GENEL - 01 Kasım 2018 Perşembe 15:06

Vali Tuğba Yılmaz’dan veda mesajı:

A
A
A
Vali Tuğba Yılmaz’dan veda mesajı:

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz bir veda mesajı yayımladı.

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz bir veda mesajı yayımladı. Yılmaz, “Yalova’da valilik yapmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum” dedi.


Valiler kararnamesi ile mülkiye müfettişliği görevine tayin olan Vali Tuğba Yılmaz, ”Marmara’nın parlayan yıldızı Yalova ilimizde 16 Haziran 2016 tarihinden itibaren görev yapmaktayım. Göreve başladığım ilk gün doğasıyla, kültürel zenginliğiyle, sahip olduğu tüm değerleriyle güzide bir şehir olan Yalova’da aziz lilletimize hizmet etme fırsatını bulduğum için Allah’a hamd etmiştim. Bu gün de bu şerefli görevi layıkıyla tamamlayıp emaneti teslim ettiğim için Allah’a hamd ediyorum. Yeni valimize de görevinde başarılar diliyorum. Yalova’da yaklaşık 2,5 yıllık görev sürem boyunca ilimizin huzur ve mutluluğu, kalkınması ve ilerlemesi için yoğun bir emek sarf ettim. Mazlumlara, gariplere, hastalara, yetim ve öksüzlere kol kanat germeye, dertlerine çare olmaya çalıştım. Valiliğimizin kapılarını halkımıza açıp, devletimizin şefkat elini uzattığımız gibi çoğu kez meseleleri yerinde dinlemeyi tercih ettim. Görevim boyunca hak ve hakikat çizgisinden sapmadan kararlar almaya özen gösterdim. Göreve geldiğim ilk gün açıkladığım gibi “adaletli, şeffaf, demokratik, eşitlikçi, katılımcı ve istişareye açık” bir yönetim anlayışı sergiledim. Osmangazi köprüsünün hizmete açılmasıyla yatırımlar açısından cazibe merkezi olan ilimizde son iki yılda 4 adet ihtisas OSB protokolü imzalanmış olup, diğer hizmete geçecek OSB’lerle birlikte yaklaşık 80 bin kişilik ilave istihdamın da temellerini atmış bulunmaktayız. Ayrıca geçen yıl Milli İstihdam Seferberliği kapsamında işletme başına düşen ilave istihdam olarak ilimiz Marmara bölge birincisi olmuştur. Yalova’da her zaman demokrasiyi ve hukuku en iyi şekilde yaşatmak için çaba sarf ettim. Çalışmalarımızı vatandaş merkezli, sevgi ve saygı çerçevesinde yürütme prensibi ile hareket ettim" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Doğanşehir’de toplu açılış Doğanşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatırımların açılışı Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi. Doğanşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve içerisinde Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi’nin resmi açılış töreni gerçekleşti. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’un ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başkan Zelyurt, Açılışı yapılan projeler arasında Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi bulunuyor. Açılışı yapılan projelerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Durali Zelyurt, "Doğanşehir Belediyemizin eserler üstüne eserler koyarak ifade ettiğimiz, vatandaşımızın gönlünü fethettiğimiz yeni 3 eserimizin içinde bulunduğumuz Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi dahil olmak üzere inşallah uğurlu ellerinizle birlikte, dualarınızla birlikte açılışlarını gerçekleştireceğiz. Merkez, kırsal gözetmeksizin çalışacağız demiştik, Değerli, aziz hemşerilerim, Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallelerimizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak. Ne diyor Cumhurbaşkanımız; bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Doğanşehir olacağız diyorum. Buraya katılımınızdan dolayı herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum, sağ olun, var olun diyorum" dedi.