GENEL - 17 Temmuz 2020 Cuma 09:38

Yalova kaplıcalarına ’Güvenli Turizm Sertifikası’

A
A
A
Yalova kaplıcalarına ’Güvenli Turizm Sertifikası’

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova Termal Kaplıcaları ’Güvenli Turizm Sertifikası’ aldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova Termal Kaplıcaları ’Güvenli Turizm Sertifikası’ aldı. Tesis sertifikasını alması sonrasında müşteri kabulüne de resmen başladı.


Korona virüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 4 aydır müşteri kabul etmeyen Termal Kaplıca İşletmeleri gerekli tüm çalışmaları yaparak ’Güvenli Turizm Sertifikası’ aldı. Bu sertifikanın alınması sonrasında tur operatörleri de Termal Kaplıca İşletmelerini yeniden tur rotalarına alırken tesis rezervasyon ve müşteri kabulüne başladı. Havuzlarda belirlenen sayı kadar müşteri kabul edildiğini belirten Termal Kaplıcaları İşletme Müdür Yardımcısı Ümit Gürbüzoğlu, “Tesislerimiz alınan Güvenli Turizm Sertifikası ile birlikte müşteri kabulüne başladık. Covid-19 tedbirlerine harfiyen uyuyoruz. Müşterilerimizden sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralına uyulmasını istiyoruz. Havuzlarda Covid-19 tedbirlerinin öngördüğü sayıda müşteri bulunduruyoruz. Kurban Bayramı ile ilgili rezervasyonlarda bugünden itibaren başladı. Önümüzdeki günlerde daha da hız kazanacağını düşünüyoruz. Bayramda tesisin öngörülen doluluk oranını yakalayacağını düşünüyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Faruk Özlü ve Meclis üyeleri mazbatalarını aldı AK Parti’den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesinde törenle aldı. Adliye çıkışında açıklama yapan Özlü önümüzdeki 5 yılda çok büyük ve önemli hizmetlere imza atacaklarını söyleyerek kazananın Düzce olduğunun altını çizdi. Mazbatasına almak üzere Düzce Adliyesi’ne giden Faruk Özlü’ye Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. Adliye binası toplantı salonunda gerçekleşen mazbata töreninin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Faruk Özlü, seçim döneminde vaat ettiği 100 projeyi hayata geçirmek için hemen çalışmalara başlayacaklarını belirterek şunları söyledi, “AK Parti grubu olarak milletvekillerimizle birlikte mazbatalarımızı aldık. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’ye çok önemli ve büyük hizmetler yapacağız. Seçimden önce projeler kitabı yayınladık. Düzce’nin çehresini değiştirecek 100 projemiz var. Her projenin sorumlusu belli. Seçimler ile ilgili süreçte çok bir çalışma yürüttük. Gece gündüz çalıştık. Sonuçta kazandık. Düzce bu seçimde aklı selimle, sağduyu ile Düzce’nin 5 yılında hizmet edecek olana kadroyu belirlemiştir. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’de güzel hizmetler yapacağız. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi. Toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.