POLİTİKA - 30 Nisan 2019 Salı 13:22

Rekor kıran başkan ödülünü Cumhurbaşkanının elinden aldı

A
A
A
Rekor kıran başkan ödülünü Cumhurbaşkanının elinden aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi Belekcehan Beldesinde Belediye Başkanı seçilen Şahin Arısoy yüzde 85.

31 Mart yerel seçimlerinde Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesi Belekcehan Beldesinde Belediye Başkanı seçilen Şahin Arısoy yüzde 85.79’luk oy oranı ile rekor kırdı. AK Parti’li belde belediye başkanları arasında en yüksek oy oranı ile seçilen Arısoy, AK Parti’nin Kızılcahamam’da yapılan kampında ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.


31 Mart yerel seçimlerinde Yozgat Akdağmadeni Belekcehan beldesinde seçimlerde AK Parti’nin adayı yüzde 85.79’luk oy oranı ile seçilirken rakibi MHP’nin adayı ise yüzde 14.21 oy aldı.



Bozdağ kutladı


Belekcehan beldesinde rekor oyla seçilen Şahin Arısoy’u tebrik eden TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belde belediyeleri arasında Türkiye birincisi olan, ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Yozgat Akdağmadeni Belekcahan Belediye Başkanı Şahin Arısoy’a ve bize bu sevinci yaşatan Belekcahanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.