POLİTİKA - 20 Mart 2019 Çarşamba 22:32

Alan, “Hep birlikte yeni Zonguldak’ı inşa edeceğiz”

A
A
A
Alan, “Hep birlikte yeni Zonguldak’ı inşa edeceğiz”

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Bahçelievler Mahallesi’nden İncivez Mahallesi son durak mevkisine kadar seçim gezilerini sürdürdü. Alan, “Hep birlikte yeni Zonguldak’ı inşa edeceğiz” dedi.


AK Parti’nin 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi 19’da 19 programı kapsamında 19 mahallede program düzenlendi. AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, beraberindeki partililer ile birlikte Bahçelievler ve İncivez Mahalleleri’nde esnaf ve vatandaşla buluştu.


Projelerini anlatan Dr. Ömer Selim Alan, 31 Mart günü yapılacak olan seçimde destek istedi. İncivez Mahallesi son durak mevkisinde gerçekleştirilen mahalle mitinginde meşaleler ve konfetilerle karşılanan Dr. Ömer Selim Alan, “Bizler 19’da 19 programı kapsamında Bahçelievler’den buraya yürüye yürüye geldik. Aynı şekilde 18 mahallemizde bunu yapmış. Her geçen gün artan motivasyonumuz vatandaşlarımızın gözündeki istek, hizmet aşkı bizi daha motive ediyor. Allah hepinizden razı olsun. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. 100 güne aşkın zamandır bütün teşkilatlarımızla sahadayız. Ama şurada 12 gün kaldı. Biraz daha gayret, kapı kapı gezmeye gayret edelim. El sıkmaya devam edelim. İnanın zafer çok yakın. Artık CHP’ye, MHP’ye hizmet istiyor biz de çok istiyoruz. Cumhurbaşkanımız da artık Zonguldak’ta ak belediyeciliğin tekrar gelmesini istiyor. 15 gün önce Zonguldak’taydı. Biz inşallah sizlerin katkısıyla, desteğiyle, duasıyla Cumhurbaşkanımıza 5 Aralık’ta verdiğimiz sözü tutacağız. Ondan sonra vatandaşımıza vermiş olduğumuz sözleri tutacağız. Projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Her şeyden önce tevazuuyla, samimiyetle, gayretle önce millet önce memleket önce Zonguldak diyeceğiz. Gönül belediyeciliği yapmaya talip olduğumuzu yapmaya haykıracağız. Gönüllere girmeye, gönüllere girerek vatandaşımızın hayır duasını almaya talibiz. Bu yola çıkarken dedik ki hep birlikte yeni Zonguldak. Yeni Zonguldak’ı beraber inşa edeceğiz” dedi.


AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da büyük bir coşkuyla Zonguldak’a ak belediyeciliğin, gönül belediyeciliğinin kazandırılacağını ifade etti. Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman da yerel seçimlerde yoğun çalışan kadın kollarına teşekkür etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise “Yerel seçimler yaklaşıyor. 12 gün gibi kısa süre kaldı. Bu dönem içerisinde dolu dolu geçirmemiz lazım. Ama daha önemlisi şunu ifade etmek istiyorum. Zonguldak’taki özellikle belediyeden, yerel yönetimlerden Zonguldak halkı memnun değil. 10 yıldır Zonguldak’ı bu hale getiren zihniyetten memnun değiliz. Zonguldak’ın sakini değil sahibiyim diyen herkesin bu sürece destek vermesi lazım. Çünkü Zonguldak’ın beş yıllık yönetecek mülki amirini seçiyoruz. Kim becerikli, vizyonu olan, projesi olan çok değerli kardeşim daha önce Kızılay’da müdürlük yapmış, Zonguldak’ı iyi bilen Zonguldak’ı hasta edenlere karşı doktor kardeşimiz Ömer Selim Alan’ı belediye başkanı yapacağız” diye ifade etti.


AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de “Biz topyekûn AK Parti ailesi olarak gönül veren insanlar olarak Zonguldak’ı sevenler olarak hepimiz bu hizmete talibiz. Belediye Başkanı Ömer kardeşim ne kadar mesulse teşkilatlarımız, milletvekillerimiz aynı mesuliyetteyiz. Özellikle şunu tekrar söylüyorum. Ne kadar teşekkür etsek, sizlere ne kadar dua etsek azdır. Mahalle başkanlarımıza, ana kademeye, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza AK Parti ailesinin tümüne tek tek teşekkür ediyoruz. Bunlar millete hizmet olarak geriye dönecektir. 31 Mart’a az kaldı. 31 Mart’ta inşallah inanın Zonguldak eski Zonguldak olmayacak. Zonguldak’ın çevresi de şekli de şemalı de inanın o yaptığımız projeler gözle görülür elle tutulur projeler. Bunu başladığımız zaman çok yakın zamanda bitirebileceğimiz projelerdir. Bu milletin medeniyeti köklü medeniyettir. Tarihe damga vurmuş medeniyettir. Bizi yıkamayacaklarını bilmiyorlar. Hala daha ders almamışlar. Bu seçimlerde de bunu kuvvetlendirerek süreci tamamlayacağız. Allah muvaffak etsin, muzaffer etsin” ifadelerine yer verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Zeynep Sönmez Antalya’da çeyrek finalde 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’da milli tenisçi Zeynep Sönmez çeyrek finale yükseldi. Antalya Belek’te bulunan Megasaray Tenis Akademi’nin kortlarında gerçekleşen Antalya’nın ilk WTA turnuvası Megasaray Hotels Open’da Zeynep Sönmez ilk turda dünya eski 39 numarası, turnuvanın 8 numaralı seri başı Fransız tenisçi Fiona Ferro’yu yenerek ikinci tura yükselmişti. Zeynep ikinci turda 152 numarayla kariyerindeki en iyi sıralamasında bulunan Alman raket Ella Seidel ile karşılaştı. Seidel’e 2023 yılında Andorra’da WTA 125 turnuvasında 6-1, 6-0 yenilen Sönmez bu kez korttan galibiyet ile ayrılmasını bildi. 2 saat 4 dakika süren karşılaşmada iyi bir geri dönüşe imza atarak Seidel’i 4-6, 6-1, 6-2 ile mağlup eden Sönmez adını son sekiz raket arasına yazdırdı. Zeynep çeyrek finalde dünya 151 numarası Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak. Zeynep Sönmez-Moyuka Uchijima çeyrek final karşılaşması yarın merkez kortta 11.00’de başlayacak. "Bugün kazanabildiğim için çok mutluyum" Dünkü maçı uzun sürdüğü için maça biraz daha yorgun başladığını söyleyen Zeynep Sönmez, “Maç ilerledikçe açıldım. Geçen senenin sonunda yenildiğim bir oyuncuydu. O yüzden bu sefer biraz daha farklı bir taktikle çıktık takımımla konuşup. İyi de işlediğini düşünüyorum. Çok da yetenekli ve genç bir oyuncu. Geleceğinin çok parlak olduğundan çok eminim. Bugün kazanabildiğim için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
Çorum Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı Çorum Belediyesi, bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü. Bin 571 çocuğa bayramlık kıyafet hediye edildi. Çorum Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdüren Çorum Belediyesi, Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye etti. Ayakkabı, pantolon ve üst kıyafetten oluşan bayramlıklar tek tek denenerek teslim edilirken, palyaçolar da sıra bekleyen çocukları eğlendirdi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da Velipaşa Konağı’nda gerçekleşen bayramlık kıyafet dağıtımına katılarak çocuklarla yakından ilgilendi. Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Bayramlar ayrı bir güzelliktir ve bayramları en iyi çocuklar yaşar. Arzu ettik ki hiçbir çocuk bayramlık olmadan bayrama girmesin. Bu anlamda da geleneksel olarak yaptığımız gibi şu anda da 1571 çocuğumuza bayramlıklarını teslim ediyoruz. Tabii bu 1571 rakamı 571’den geliyor. Kendisi de bir öksüz ve yetim olarak büyümüş olan Peygamber Efendimize atfen böyle bir rakamı belirledik. Özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin çocukları da bayramlıklardan mahrum kalmasınlar, onlar da bayram öncesinde bu bayramın heyecanını en üst düzeyde yaşasınlar diye bu programı yaptık. Şu anda bir yandan palyaçolarımız çocukları eğlendirirken, bir taraftan çocuklarımız kıyafetlerini denerken, aileleriyle beraber en güzel bayramlığı almanın telaşını yaşıyorlar. Bizler de hemşerilerimiz adına bu kardeşlerimize yardımcı olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Rabbim bütün çocuklar için bayram olan günlere bütün dünyayı ulaştırsın. Nasıl ki ülkemizde coşku ve heyecanla bayrama çocuklarımızı hazırlıyorsak, yeryüzündeki tüm çocuklar da inşallah bayramlara huzur içerisinde, sağlık içerisinde, mutluluk içerisinde girerler. Bu duygularla kardeşlerimizin bayramlıkları hayırlı olsun, bayramımız inşallah bayram gibi olsun ve mübarek olsun, herkese hayırlı bayramlar diliyorum.”