ASAYİŞ - 05 Mayıs 2024 Pazar 06:18

Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı

A
A
A
Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çorum’da iki grup arasında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.


Olay, gece saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Küçük Sanayi Sitesi 16. Cadde üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Çıkan kavgada Umut V. vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak ve bıçaklanarak yaralandı. Yaralı şahıs kendi imkanları ile gittiği Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavganın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve çarşı mahalle bekçileri sevk edildi. İddiaya göre, kavgaya karıştığı öğrenilen 6 şahıs ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.


Öte yandan, polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan ele geçirildi.



Çorum’da silahlı ve bıçaklı kavga: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arnavutköy’de polisin GBT kontrolünde silahlar patladı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Arnavutköy’de polis ekipleri metruk bir binanın etrafında kontrol yaptığı sırada araç içinde bulunan 2 şahıs silah çekti. Silahı fark eden polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıkarken çatışmada şüphelilerden 1’i hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı. Olay, Taşoluk Mahallesi Candaner Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri Kavakdibi Sokağı üzerinde bulunan metruk binayı uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili kontrole gitti. Bina çevresinde çalışma yapan ekipler vatandaştan gelen beyan üzerine yabancı araçlar üzerinde kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu sırada sokakta araç içinde bulunan 2 şüpheli polisi görünce silah çekerek kaçmak istedi. Polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ekipler şüpheli Hakan Ç. ve Erhan K.’yı etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralanan 2 şüpheli hastaneye kaldırıldı. Erhan K. isimli şüphelinin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Bacak ve karın boşluğundan ağır yaralanan Hakan Ç. isimli şahsın ise tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürerken şüphelilerin çok sayıda çeşitli suçlardan kaydının olduğu ortaya çıktı.
Aydın Kuşadası’ndaki sağlık kompleksinde çalışmalar hız kesmiyor Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Kuşadası’nda yapımı devam eden sağlık kompleksi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Her geçen yıl artan sağlık altyapısı ile sevk alan bir il olma yolunda ilerleyen Aydın’da, İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar da aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Kuşadası ilçesinde yapımı devam eden ve İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun da içinde bulunduğu sağlık kompleksinin inşaatı hız kesmiyor. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ise Kuşadası’na giderek inşaatı devam eden sağlık yatırımlarını yerinde inceledi. İlçe Sağlık Müdürü ve yüklenici firma yetkililerinden inşaat alanında gerçekleştirilen çalışmalar, son durum ve planlamalar hakkında bilgi alan Müdür Şenkul, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun tefrişat işlemlerinin devam ettiğini ifade ederek ivedilikle hizmete açılması için tüm çalışmaların yakından takip edildiğini belirtti. İl Sağlık Müdürü Şenkul’a sağlık kompleksi inşaatı ziyaretinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Destek Hizmetleri Başkanları, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve Kuşadası İlçe Sağlık Müdürü ile Hastane Başhekimi eşlik etti.