ASAYİŞ - 18 Mayıs 2024 Cumartesi 17:30

Sultangazi’de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

A
A
A
Sultangazi’de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi’de daha önceden aralarında husumet oldukları öğrenilen 2 grup trafikte birbirleriyle karşılaştı. Sözlü tartışma sonrası birbirleriyle silahlı kavgaya tutuşan gruptan 3 kişi yaralandı. Kavga esnasında bir kişinin silahla vurulduğu o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.


Olay, saat 14.00 sıralarında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha önce aralarında husumet oldukları öğrenilen 2 grup Mahmutbey yolu üzerinde karşılaştı. Sözlü tartışma yaşayan grup arasında daha sonra silahlı kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada İ.S., M.S., M.K., yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan 3 kişi ambulans ile çevredeki hastanelere kaldırıldı.


Olay yerine gelen polis ekipleri trafiği durdurarak bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Olaya karışan 2 kişi A.A., ve O.T., kişi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Silahlı vurulduğu anlar kamerada


Öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan 2 grup trafikte birbirleriyle karşılaştı. Kısa sürede sözlü tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğü o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde tartışan 2 kişiden birinin silahla vurulduğu ve sonrasında yere düştüğü görülüyor.


Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı.


Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Bilecik’te ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü Bilecik’in Osmaneli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, Orman İşletme Şefliğine ait ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Selimiye Köyü Çörek tepe mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının fark edilmesiyle birlikte Osmaneli Orman İşletme ekipleri olay yerine intikal etti. Ekiplerin zamanında ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı ve çevredeki ormanlık alanların zarar görmesi önlendi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, ekipler soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, vatandaşları orman yangınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca, yangın tehlikesine karşı gerekli önlemlerin alınmasının önemine dikkat çekildi. Yangına hızlı ve etkili müdahalede bulunan Osmaneli Orman İşletme ekipleri, köy halkı tarafından takdirle karşılandı. Selimiye köyü sakinleri, yangının kontrol altına alınmasından dolayı Orman İşletme şefliğinde görevli personele minnettar olduklarını ifade etti. Çıkan yangında ekiplerin anında müdahalesinden dolayı 150 metre kare Orman örtüsü zarar gördü. Yangına Osmaneli Orman İşletme Şefliğine ait 1 arazöz, 1 ilk müdahale aracı ve personel müdahale etti. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma devam ediyor.