YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 13:27

AYDIN CHP`DEN KILIÇDAROОLU`NA SEÇİM SÖZÜ

A
A
A
AYDIN CHP`DEN KILIÇDAROОLU`NA SEÇİM SÖZÜ

CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`na Aydın Büyükşehir Belediyesi`ni yüzde 50 ve Efeler Belediyesi`ni de yüzde 80`i aşan oyla kazanacaklarının sözünü verdi.
CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`yla yaptığı görüşmede yerel seçimlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı tarafından sunulan ayrıntılı raporda Büyükşehir Yasasının Aydın`a getirdiği değişiklikler görüşüldü.
Yerel seçim çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirten CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, örgüt olarak yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu`nun biten ve devam etmekte olan projelerinin Aydın halkına yansımasının olumlu olduğunu vurgulayan Altıntaş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu`na Aydın Büyükşehir Belediyesi`ni yüzde 50 ve yeni kurulacak Efeler Belediyesi`ni de yüzde 80`i aşan oyla kazanacaklarının sözünü verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, belediyenin ve örgütün çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini, birlik beraberlik içerisinde Aydın`da seçim zaferi kazanacaklarından hiçbir şüphesinin olmadığını belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir