YEREL HABERLER - 14 Şubat 2013 Perşembe 10:45

AHAS KOLOMBİYA`DA 5. OLDU

A
A
A
AHAS KOLOMBİYA`DA 5. OLDU

Kolombiya`da yapılan Süper Kupa Finali`nde Türkiye`yi temsil eden ve 34 ülke arasında 5. olan Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) yamaç paraşütü takımı Zihni Aldırmaz`ı ziyaret etti.
AHAS Başkanı Güner Akkaya, ``Şimdiye kadar Türkiye`nin aldığı en iyi derece Geçen yıl 13`üncülüktü. Bu yıl 5`inci olduk. İnşallah desteğinizle gelecek yıl kürsüye çıkacağız`` dedi.
Kolombiya`da Büyükşehir Belediyesi`nin desteği ile mücadele ettiklerini anlatan Güner Akkaya, yamaç paraşütünün Türkiye`de gün geçtikçe geliştiğini ve yaygınlaştığını bunda da Zihni Aldırmaz`ın payının büyük olduğunu söyledi. Güner Akkaya, ``Bize verdiğiniz destek diğer illere de örnek oldu. Artık Ankara ve İzmir gibi illerde belediyeler yamaç paraşütünü destekliyor. Bunun önünü siz açtınız. Size çok teşekkür ediyoruz. Biz de yurt içi ve yurt dışındaki tüm yarışmalarda Büyükşehir Belediyesi bayrağı ile mücadele ediyoruz`` şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, AHAS`ın başarılarından gurur duyduklarını ifade etti. Amatör sporlara destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Aldırmaz, ``Spor fonunun çok önemli bir işlevi var. Bugünkü tablodan bu ortaya çıkıyor`` dedi.
AHAS Başkanı Güner Akkaya, ziyarette Aldırmaz`a dünya şampiyonasında giyilen formadan hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir