YEREL HABERLER - 08 Aralık 2016 Perşembe 14:03

Engelli çocukların ağız ve diş bakımları yapıldı

A
A
A
Engelli çocukların ağız ve diş bakımları yapıldı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamaları kapsamında Genç Askon Adıyaman Şubesi tarafından özel bir rehabilitasyon merkezinde kalan öğrencilerin diş kontrolleri yaptırıldı.
Genç Askon Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen programda özel bir diş polikliniğinde görev yapan doktorlar tarafından engelli öğrencilerin ağız ve diş sağlığı kontrolleri gerçekleştirildi.
Engelli çocukların diş sağlığını tek tek kontrol eden doktorlar öğrencilere diş sağlığının önemini ve dişlerin nasıl korunacağını anlattılar.
Herkesin birer engelli adayı olduğu vurgulayan Genç Askon Şube Başkanı Bedrettin Özsayın yaptığı konuşmada, "3 Aralık dünya özel insanlar günü olan bugünde beraber ayni yaşamı paylaştığımız kardeşlerimizle olmak çok mutluluk verici. Bizlerle beraber olan Yıldız Diş Polikliniğinde görev yapan doktor Murat Yıldız, öğrencilerin dişlerini tek tek kontrol ederek onlara diş sağlığı hakkında bilgi. Böyle sosyal sorumluluk sahibi doktorları kendi şehrine hizmet ederken görmek bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Rabbim sayılarımızı artırsın” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir