GENEL - 12 Aralık 2017 Salı 14:47

Ülkücü İşçiler Derneğinden CHP İl Başkanı ile ilgili açıklama

A
A
A
Ülkücü İşçiler Derneğinden CHP İl Başkanı ile ilgili açıklama

Adıyaman Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Karba, CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili söylediği sözlerin ardından açıklamada bulundu.

Adıyaman Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Karba, CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili söylediği sözlerin ardından açıklamada bulundu.


CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım’ın partisinin Tut ilçesi kongresinde yaptığı açıklamanın talihsiz üslubu ve nezaketten uzak olduğunu belirten Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Karba, özü dilenmesini ise olumlu bir davranış olduğunu ifade etti.


Mehmet Karba, “Siyasi partiler rekabet ortamında ülke ve vatandaş sorunlarını konuşur ve tartışarak çözüm üretirler. CHP İl Başkanı Türk Dünyası Lideri MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye hakareti sözleri kamu vicdanını MHP ve ülkücü camiayı ve Adıyamanlı vatandaşlarımızı üzmüş ve yaralamıştır.


MHP İl Başkanlığı, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığı ve tüm ülkücü camia olarak basın, televizyon, medya ve sosyal medyada açıklamasını kınama ve sözlerini iade ederek MHP Genel Başkanından özür dilemesini bekliyoruz karşılığı yapılmıştır.


Adıyaman’da yaşayan vatandaşları dini, mezhebi ve fikri için bugüne kadar huzur kenti olarak anılan Adıyaman’da siyasi partiler böyle bir açıklamaya prim vermemişlerdir. CHP’li yönetici ve vatandaşlar dahi il başkanının talihsiz açıklamasına şaşkınlıkla üzülmüşlerdir. Bizler hep biriz birlikte aynı ülkede aynı memlekette aynı bayrağın altında yaşıyoruz


Kutlu davamızın ve önce ülkem, sonra partim ve ben diyen Ülkemizin teminat sigortası olan, ülkenin beka sorunu yaşandığında sadece terör ve ülkemize gelecek her türlü emperyalist güçlere karşı devletin ve milletinin yanında olmak için destek vermektedir.


Ülkücülerin görüşü ülkemiz insanlarını ayrıştırmak,ötekileştirmek,bölücülük ve kamplara ayırmak değil,toplumu birlikte beraber kardeşçe yaşatmaktır.


CHP İl Başkanı Dr. Devlet Bahçeli hakkında yaptığı konuşmadan dolayı dil sürtüşmesinde kaynaklanan bir durum olduğunu dile getirerek, MHP ve tüm ülkücü camiadan ve Genel Başkanımızdan özür dileyerek hata yaptığını basın önünde kameralara açıklama yaparak ifade etmiş bulunmaktadır. Bir daha böyle bir hatanın yapılmayacağını ümit ediyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk