YEREL HABERLER - 15 Kasım 2015 Pazar 16:01

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği'nden 846 Öğrenciye Burs

A
A
A
Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği'nden 846 Öğrenciye Burs

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği, 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunda eğitime katkı adı altında bir gece düzenledi.
Dinar Marsyas Kültür ve Musiki Derneği Türk Halk Müziği konseri ile başlayan gecede derneğin kuruluşu, faaliyetleri, çalışmaları ve gecenin önemine dair konuşmalar yapıldı. Yapılan konuşmaların ardından gelen misafirlerden öğrencilere yapılan burs tekliflerinin kabulü yapılarak, kazı kazan kartlarının satışı gerçekleşti. Çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişlerde toplanan paraların ihtiyacı olan öğrencilere burs şeklinde verileceği ifade edildi. Programda 846 öğrenciye burs toplandı.
İzmir’de ikamet eden Dinarlı iş adamı Mehmet Acar’ın 300 öğrenciye burs verme teklifi ise geceye damgasını vurdu. Programa katılamamasına rağmen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve geceye katılan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın da öğrencilere burs desteği sözü verdiği ifade edilirken, vermiş oldukları bursun miktarı ise belirtilmedi.
Gerçekleşen geceye, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Mutlu Tokmak, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç ve davetliler katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir