YEREL HABERLER - 07 Mart 2017 Salı 16:31

ESOB Başkanı Konak, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı

A
A
A
ESOB Başkanı Konak,  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Hayatın her köşesinde kadınları görmek, başarılarını alkışlamaktan memnuniyet duyduklarını ifada eden Konak mesajında şu ifadelere yer verdi:
“KOSGEB ve İş-Kur’un destekleriyle açtığımız girişimcilik kurslarına kadınların katılımı her geçen gün artmaktadır. Bu durum ziyadesiyle bizleri memnun etmektedir. Yeni girişimci kadınların, açacakları işyerleri ile hem kendilerine, hem istihdam açarak çevresine ve ülkesine büyük katkılar sağlayacaktır. Daha önce de ifade ettiğim gibi, kadınların meslek odaları yönetimlerinde yer almalarını hatta başkan olmalarını destekliyoruz. Kadınlara yönelik destek ve teşviklerin artması istihdamı arttırmıştır. Bütün bu güzelliklerin yanında halen kadınları dışlayan ve şiddet içeren uygulamalar olması da bizleri üzmektedir. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, kadına şiddetin bittiği günler diliyorum” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir